/i/Tespit

  1. 1.
    -1
    şimdi her türlü eğitim kurumlarında eğitim gören öğrencileri yazdım. okuduktan sonra eklemek istediğiniz bir şey olursa lütfen atın onuda ekleyim

    1-)ilk okul
    a-)çalışkan ilkokullu:bu öğrenciler annelerin zoruyla yada azda olsa kendi istekleri ile çaışır hep 85-100 alırlar.
    b-)orta çalışkan ilkokullu:annesinin zoru ile zorlada olsa ödev yapan 50-90 alan öğrencidirler.
    c-)tembel ilkokullular:annesi ya umursamaz yada çocuğun umru değilidr. ödevi çok zor olsa yaparlar. sınavlardan 5-60 arası alırlar. çok tembeller.

    2-)ortaokul
    a-)ilkokuldan çıkmış yeni ortaokullu zeki öğrenci:bu öğrenciler annelerinin dayatmaları ile çok çalışıp 5-6.sınıfta zirveye çıkarlar.her sınavdan yüksek alırlar.
    b-)ortaokulda kazık ile tanışan ilkokullu:bu öğrenciler ilk okulda çok çalışkanlarken. ortaokula başladıkları zaman kazık ile tanışan öğrenciler. sınavlara annesi azcıkta yardım ederse çalışırlar. notları 50-90 arası
    c-)çalışkan üst sınıflar:bu öğrenciler derste durmadan hocaya soru sorar. sınavlarına çok çalışırlar. teog filan derken manita işlerinde vakit ayırırlar. sınavları 80-100 arasındadır.
    d-)tembel 8.sınıflar:bu öğrenciler çok tembelledirler. sadece sınav vakti geldiğinde çalışırlar. notları 0-50 arasındadır. lise hayatları ticaret meslek yada kız meslektir.

    • 3-)lise
    lise kendi arasında 2ye ayrılır.
    1.si fen ve anadolu liselerin bulunduğu üst kısım
    2.si ticaret meslek lisesi veya kız meslek liselerinin olduğu alt kısım

    1.si fen ve anadolu liseleri)
    a-)çalışkan 9.sınıflar:bu öğrenciler yeni liselidirler. sınavlara aşırıya kaçmadan asılırlar. lise onlara vız gelir daha çok çalışmak isterler notları 70-100 arasındadır
    b-)9.sınıf alan seçiciler bunlar da kendi aralarında ayrılırlar
    Dilciler:bu dilciler 9.sınıftan bellidirler sayısal dersleri 30-60 arasındadır.dil dersleri 70-100 arasındadır.
    Sözelciler:sözelciler 9.sınıfta dönem sonu ortaya çıkarlar.1.dönem fazla iyi değildirler ama 2.dönem fena bi şekilde ortaya çıkarlar. sayısal ve dil dersleri 40-70 arasındadırlar.10.sınıfa başladıklarında aralarından yarısı TM şeçer.
    Sayısalcılar:bu öğrenciler 1.dönemin 2. sınavlarında ortaya çıkarlar.1.dönem 1 sınavları her derste iyidir.2.sınavlar başladıklarında sayısal çalışırlar.2.dönem geldğinde sözel ve dil dersleri düşer. sayısal dersleri artar.
    c-)ilk defa kazık gören liseliler:bu öğrenciler ortaokulda çok başarılı iken liseye başladıkları vakit bir anda otomatik 40-90 a düşer.
    d-)ilk defa derste kalan liseli:dersleri orta okulda çok iyiiken bir anda yeni bir dersle tanışmıştır. yeni tanıştıığı dersten kalır.
    e-)ultra zeki öğrenci:her dersi çok iyi olan önünde otüye hedef koyan zeki öğrenci notları 80-100 arasında.
    f-)kopya ustaları:bu öğrenciler ortaokuldan beri kopya çekmişlerdir. lise geldiği zaman onlar yeni sistemler geliştirmiş ardından lys ve ygs geldiği zaman gibi tutan öğrencidirler.
    g-)lys ve ygs stresi yapan öğrenci:her sınıfdan öğrenci bulunmaktadır. kimsininb dersleri kimisinin kötü ama sınava bu öğrenciler sınava 1 ay kala ders çalışmaya başlarlar.
    h-)sınıfta kalma dramı yaşayan öğrenci:bu öğrenciler ya bi dersten kalırlar yada bir puandan kalırlar.
    g-)sözlüğe giren öğrenci:bu öğrenciler yalan söylemekte ve hayal kurup yazmakta bir numaradırlar. kimisinin dersleri kötüdür

    2.si ticaret meslek lisesi veya kız meslek liseleri:
    a-)akıllılık yapan öğrenci:eğer böyle okularda akıllı bir öğrenci varsa o çok akıldır. okulu birinci olarak bitir ve istediği ünüversiteye gider
    b-)değişik öğrenciler:bu öğrenciler öğretmen döven, soruları çalan, hocadan sigara isteyen, sınavda 0 almadan kopya çeken bin öğrencilerdir.
    c-)her zamanki öğrenci:çalışmayan normal öğrencidir

    4-)üniversite
    a-)artislik için gelen öğrenci:kantinde 200 lira bozduran okula araba ile gelen, karı kız kesen tiplerdir. gelişmişleri keko sınıfa girer
    b-)kalmadan okulu bitiren:bu öğrenci sınıfta kalmadan okulu bitir. çok zekidir.
    c-)okulu bitiremeyen öğrenci:ne kadar çalışırsa çalışsın yada ne kadar çalışmasın sınıfı anca 2 senede geçer yada geçemez üniversite hayatını dondurur
    ···
   tümünü göster