/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +64 -4
    O zamanlar meşhur olan telefonlardan biri sony ericson t688 di. Liseliler bilmez bizim dönemin efsane telefonlarından bitanesiydi kendisi ve almayanı dövüyorlardı amk. Bende de onlardan bitanesi mevcuttu.

    ileri dönemlerde kızı ifşa etme durumum olur mu bilemem ama buralarda olabileceğinden eminim kendisinin. Neyse hafif kafaları kırdıktan sonra muhabbete dahil olabilecek bir şeyler uydurdum. kızla konuşuyoruz falan headbang yapıyoruz cart curt. Kafalarımız epey güzel olduktan sonra kız bana " bu akşam çadırın müsait mi " diye bir soru yöneltince gözlerim açılıverdi ve ne sarhoşluk kaldı ne bişey.

    tabi neden olmasın. Tamam falan dedi bu. Biz baya böyle ritim tutuyoruz kafaları sallıyoruz. Saçlarımı falan okşuyr ya ne güzel saçların var benimkilerden bile iyi falan diyor. Gülüyoruz eğleniyoruz işte ergen tripleri kısacası. Sonra benim arkadaşlardan biri bna çağrı atınca gitme vaktimin geldiğini anladım ve kızdan numarasını istedim. Kız numarasını verdi ve kayıt etme işlemini gerçekleştirmek için ekgib olan birşey vardı. Kızın adını bilmiyodum aq
    ···
    1. 1.
      0
      Bu burda kalsın ama gülmekten altıma sıçtım net.
      ···
    2. 2.
      0
      fotoya boşaldıım
      ···
    3. 3.
      0
      Rez pnpa
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster