/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +2
    esime gelince, diplomasi var ama simarik. iki sene is aradi, buldu daha senesini doldurmadan millete bagirip cagirip istifa etti. kovulsa yine tazminat alir ama kendi cikti. canin sagolsun dedim, kimseye ihtiyacimiz yok iyi yaptin dedim. daha sonra kendi isyerini acmak istedi kirmadim. para kazanmasa da ben desteklerim en azindan oyalanir dedim essek yukuyle para yatirdim. anasini gibti iflas etti, konfeksiyon isindeydi elimizdeki avucumuzdaki herseyi yine kaybettik. ben yine yemeden icmeden ayarladim duzelttim. borclari kapadim, bu yuzden hakaret bile isittim, bisey demedim. sirf anasina otuz takim kiyafet hediye etmis iki senede. lan bi gun analar gunu, bi gun dogum gunu, bi gun kabotaj bayrami desen sen neye verdin kiyafetleri. bu arada kiyafetlerin hepsi ithal. sonra gitti bi ise girdi, eve uc kurus para geldi ama kazandigi para kendi parasi, benim kazandigim para bizim paramiz oldu. orada da alti ay sonra yine millete bana ne yapacagimi soyleyemezsiniz bilmemne dedi istifa etti. yani son isindeki gibi yine tazminat alamadi. ses etmedim, agzimi acmadim. gitmis mudurune hakaret dolu mail yazmis, adam mahkemeye verdi, onu da odedim amk. ya neden mail atiyosun, git yuzune soyle. mail senet gibi.

    edit: beyler bu arada takim derken kastettigim elbise, cizme/ayakkabi/ cantasina kadar. ve bu iflasinan sonra bana bi ay kustu, arkadaslari alay etmis. ben erkek olsaymisim ne yapar eder dukkani ayakta tutarmisim. yine bisey demedim. aklima geldikce editliyorum.
    ···
    1. 1.
      0
      ne bekliyorsun boşansana lannnnnn
      ···
      1. 1.
        0
        kardes anlattiklarimdan belki de kotu bi insan canlandi gozunde ama asil sorun ailesinin yetistirme tarzi. ailesi hakkinda boyle dusunmeniz normal oyleler zaten ama esimi seviyorum ve bana karsi genelde iyi, saygili. para konusunda yaptiklari da tamamen yetistirilme tarziyla alakali.
        ···
      2. 2.
        0
        para konusunda böyle saçma davranıyorsa ondan sana hayır gelmez bence. bırak gitsin derim.1 dk dayanamam böyle tipitiplere.
        ···
   tümünü göster