/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 601.
    +2 -2
    HESAP ÇAYLAK OLDUĞU iÇiN BU HESAPTAN DEVAM EDiYORUZ SERi SERi YAZICAM

    küçük hemsterimla o gece öyle birlikte yatmıştık ben uyuduğumu hatırlamıyorum her saniyesinde onu izlemiştim.. sabaha doğru uyandığında bana ne ara uyandın? sordu bende; hiç uyumadım ki aşkım bütün gece seni izledim dedim.. (gerçektende bütün gece onu izlemiştim..) bana sen niye böyle şeyler yapıyorsun uyusan nolurdu deyip güldü.. bende olsun aşkım seni izlemek uyumaktan daha güzel deyip güldüm..

    henüz erkendi ablam yada annem kalkmamıştı.. ablamların birşey anlamaması için duygunun yastığını ablamın yatağına koydurmuştum resmen kaçamak yapıyorduk..

    duygu mutfağa gidip kahvaltı hazırlamaya başladı, bende yanında ona yardım ediyordum.. hem sohbet ediyor gülüyor hemde birlikte birşeyler hazırlıyorduk..

    birlikte kahvaltıyı hazırladıktan sonra bir ilk daha yaşamıştık duygu benim dudağımdan öpmüştü evet bizim için bunlar henüz bir ilkti ama en önemli ilk lerimiz diyebilirim..

    neyse sonra duygu ablamı bende annemi uyandırmaya gittim saat okadar erkendi ki henüz annem evdeydi sanırım 6.30 filandı.. neyse hepimiz masada toplanıp kahvaltı ediyoruz köpekte ayağımızın altında dolaşıp duruyor, bilirsiniz o dolmalık zeytinler vardır tabaktan düştü köpek alıp onu yedi gerçekten çok garipti ilk kez bir köpeğin zeytin yediğine tanıklık etmiştim.. bir tane daha yere attım onuda yedi.. duygu senin adın zeytin olsunmu deyip köpeğin adını zeytin koymuştu.. (garip bir isim olmuştu ama olsun duygu koyduysa o ismi benim için pekte önemli değildi..) annem saat 7gibi çıkıp gitti.. biz kaldık 3ümüz baş başa ablama dün geceyi hatırlattıkça bana kızıyor duygu ise gülüyordu.. baya oturdukdan sonra ablamlarda çıkıp gitti.. evde tek kalmıştım akşam dan beri zaten uyumamışım gözümden uyku akıyordu.. duygu benim defalarca kez aramış ben farkında değildim.. uyandığım gibi telefonu elime alıp duyguyu aradım sonrası şöyle;
    +ben
    -duygu

    +efendim aşkım kusura bakma uyuyordum duymamışım
    -önemli değil birtanem, bugün müsaitsen iş çıkışı yanıma gelsene biyerlere gidelim..
    +nasıl istersen aşkım

    iş çıkışı yanına gittim naptı artık bilmiyorum ama gözüme ayrı bir güzel gözükmüştü..
    birlikte bir yerlere oturmaya gittik yine saatlerce muhabbet edip birbirimize birşeyler anlatıyorduk.. (duygu bana anlattıklarını defalarca kez anlatsın ama ben yine de dinlerdim)
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Seriii hocam iyi gidiyo
      ···
    2. 2.
      0
      La dal dasak ne zaman biter hikaye
      ···
    3. 3.
      0
      Hadi be amk hadi gibicem sonunu merak ediyrz yaz amk
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster