/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 3326.
    +27
    Uyandım kendime geldim , yine bursadaydım.O an kafam allak bullak oldu. Kalktığımda çok çişim vardı. Hemen yanımdaki klozeti açtım ve işedim kafam o kadar gibilmişti ki klozeti tutturamayıp yerlere işemişim onuda sabah babam sövünce öğrendim , eh tabi ışıkların kapalı olmasınında etkisi vardı.
    Neyse gittim yatağıma yattım ve o gece de böyle bitti. Yaz okulu zamanına kadar garip bir şey olmamıştı. Kimseyi görmemiştim meğmeti kastediyorum tabi.
    Zaman geldi ve ben okuduğum şehre geri döndüm. Sadece konyalı kalmıştı yaz okuluna tabi ben nerdeyse finallerin hiç birine girmemiştim nasıl gireyim be aq. O yüzden hala ısı vermeye çalışıyoruz.
    Konyalıyla oturduk muhabbet ettik antalyada rus kaldırmış onu anlatıyo aq .Dedim o meziyet mi orda gibmeyeni gibiyolar zaten adamsan mevlüt lere git ordan kaldırda görek amk .Neyse bunlar oturduk eski konuları açmıyoruz hatırlamak istemiyor tabi banada gayet iyi davranıyor dışlama yok.Bi gece bu gitti uyudu ben lol atıyorum salak gibi. Uyuduktan sonra uyandı ve yanıma geldi.
    ···
    1. 1.
      +1
      olm bırakın şu lolü dotaya gelin rahata erin
      ···
    2. 2.
      +8
      Kardeşim beni de bi sen okuyon ha :D nedir bu bağlılık eyv :D
      ···
    3. 3.
      0
      Lan yarın final var seri yaz be
      ···
    4. 4.
      +2
      Hacı kardeş yazmiyon ki okuyan çok kişi var ama çok bekletiyorsun rez alıyor herkes
      ···
    5. 5.
      0
      adam yarra yedi hala lol atıyor amk
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster