/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +85 -12
    Evet arkadaşlar hazır mıyız başlıyorum.

    2011 yazıydı. Sametle beraber pazar çıktık orkun diye bir arkadaşımız dha vardı onu da aldık. Orkun malının elinde pazar çantası var. Emelki tarih öğretmeni salih amca gibi dolanıyor pazarda. Samettede domatesin kilosu yüzünden eşiyle tartışan teyze gıcıklı var o ara. eve yicek bişeyler alıcaz. Cepte 5 kuruş para yok aq bizimkiler bana resti çekmiş giberim okucan okulu diyerek. Halbuki biz okulda değiliz aq geziyoruz paso.

    Saat 3 gibi falan ya giberim çok sıcak ben denize gidiyorum dedi samet. Zaten didimde denizle pazar arası 10 metre aq. poşetlerle beraber atla denize. mavieşehiri bilen bilen. O tarafta camp alanı vardı ona bi yerde evde kalıyoruz. Tamam lan dur gidicez işte falan bu dallamyı tutmaya çalışıyoruz. Yok dedi ben gidiorum.

    Mal bastı gitti. O ara benim canımda süt mısır istiyor. Aq alalımda kaynatıp kemirelim dedim. Orkun tamam dedi.8 9 tane aldık biz mısır tuz basar basar yeriz falan diyorum.

    Bende takı hastalığı var. Bileklik olsun küpe pirsink olsun gördümmü dayanamıyorum o aralar.

    Bitane standın önünde durdum bakınıyorum. O ara bi kız geçerken orkuna tosladı. Ya çok pardon ya falan diyince bnde döndüm. bana dönerek ay ben seni kız sandım o saçlar ne öyle dedi.

    Bu da urugaydaki çılgın bir geceden kalan ufak bir operasyon

    edit: Capsler uçmuştur yazık oldu size hehehe
    ···
   tümünü göster