/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +7
    Adam akıllı okuyun sonuna kadar, başınızdan atmayın.

    Beyler ben üniversite öğrencisiyim. hatayda okuyorum. Biliyorsunuz Hatay siyasi yönden en fazla etnik unsuru birarada bulunduran şehirdir.

    inkar eden bizden değildir, 7 yıldır ocağa da çıkarım. 4 yılı adanada 3 yılı hatayda olmak üzere. hatta okuduğum üniversitenin 2.baskanlıgını da yaptım(1 ay önce alındım görevden)

    her neyse beyler Türkmen komutanlarının hepsini hemen hemen tanırım, çünkü bizim üni hastanesine geliyorlar yaralanma durumlarında falan. facebookum resmen Arapça su an, Türkmen komutan ve mücahit dolu anlayacağınız. bu adamlar kollarından, bacaklarından şarapnel yiyip geliyorlardı hastaneye. siz gece uyurken bizim çok hastanede yatmıslıgımız var. Derdim ocağı savunmak değil, kaldı ki ocağa çıkmıyorum artık, hatta Türkiyede siyasi görüşümü temsil eden parti bile yok benim.

    Lakin beyler Halepte Firas Paşa yönetimindeki Muntasır Billah tugayı, bayır bucakta Halit Şireki yönetimindeki Şehidler tümeni zor durumda (2. Sahil Tümeninin durumu diğerlerine göre daha iyi çünkü konuclandıgı yer dolayısıyla az bir savunmayla mevcut yerleri koruyabiliyor)

    Bu birliklerin tüm ihtiyacı olan stinger(Ucaksavar). Maliyeti 70 bin dolar. Beyler Rusya pkkya güdümlü ucaksavar veriyor biz neden veremiyoruz Türkmenlere? Çünkü biz başımız belaya girer diye korkuyoruz. Lan anlayın artık orda bu Türkmen birlikleri olmasa, ypg, daeş orda savaşı bitirebilirse sınırlarını belirleyip Türkiye'ye yönelecek. Bu adamlar kendileri için değil bizim için savaşıyorlar...
    ···
   tümünü göster