/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    0
    Abim, abimsin ondan böyle hitap ediyorum.
    Öncelikle şunu bilmek istiyorum, eşine karşı duyguların nasıl? Bu yaptıklarından ötürü kızgın mısın, nefret dolu musun yoksa hala seviyor musun?

    ikinci söylemek istediğim bu yaştan sonra boşanıp kendini inzivaya çeksen işin daha da zorlaşacak, ortada çocuk felan varsa sıkıntı olmaz ama çocuk yoksa bu saatten sonra tekrar sevmek, vakit geçirmek evlenmek gerçekten zor olacak.

    Çocuğun varsa verebileceğim tavsiye şu, boşan inzivaya çekil. Nafaka verirsin en kötü, emin ol o yengenin bi aylık masrafından daha az ödersin.
    Çocuğunu ihmal etmezsin, hafta sonları seninle kalır. Şirket işlerini düzene koyarsın, ailene vakit ayırır onların helalliğininalır kardeşlerinle aranı düzeltirsin. Çünkü böyle bir hayat emin ol çocuğuna boşanmadan katlarca fazla zarar verecektir. Bende böyle bir evliliğin ürünüyüm, bilirim. Tam anlamıyla böyle bir evlilikti pederle valideninki. Çok çektim.

    Kusura bakma ama ne yengeden ne kocakarıdan sana hayır gelmez, yengeyi suçlu bulamıyorum ben şuan ama öyle bi ailede yetiştiyse, davranışları sana göre bozuk olabilir çünkü öyle yetişmiş, kültür farklılığı. Dediğim gibi, kendine ailene kardeşlerine biraz vakit ayırmalısın.

    Eğer başın sıkışırsa, bir derdin bir ihtiyacın herhangi bir sıkıntın olursa, pm at bana numaramı vereceğim. Her türlü yanındayım.
    ···
   tümünü göster