/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
https://encrypted-tbn3.gs...nO0I-fFS4zaP5bXBz0_PATULA
  1. 1.
    +1
    toplanın liseliler, sizinle sırrımı paylaşacağım. hep merak ettiniz değil mi "bu insan nasıl böyle yapabiliyor", "nasıl bu kadar dakik" ve " nasıl anında hesaplayabiliyor?" evet panpalar bir sihirbaz asla numarasını açıklamaz ama ben artık üniversiteleyim o yüzden sizlerle paylasabilirim.

    gerekli malzemeler:
    saat
    siz
    dikkat

    saatimizi zilin çalacağı saat ve dakikaya ayarlı tutup, o yanındaki saat ayarlama yerini kullanarak orada durduruyoruz. saniye çubuğununda yirmi saniye üzerinde durduğuna emin olun. neden yirmi ? hesaplama daha kolay olmakta amk.

    tüm dikkatinizi zilin çalmasına verin. boşverin dersi, bu daha mühim bir görev. ileride sınıfınızdaki arkadaşlarınız sizi anlatacak çocuklarına! dillere destan olacak bu ndıbınız! o yüzden zilin çalacağı zamana dikkat kesilin lütfen. zil çaldığı anda saatimizi aktive ediyoruz ve artık okulun saati ile eş zamanı gösteren bir saatimiz var. buna bakarak insanlara kaç dakika kaldığını duyurmamız bundan sonraki en asil göreviniz ve görevinizi aksatmamak için arada bir saate bakarak kalan zamanı hesaplayın. unutmayın sınıfınız size güveniyor. onların umudunu boşa çıkarmayın. pratik yaptıkça daha rahat hesaplamaya başlıyorsunuz, bu yüzden bu görevden vazgeçmeyin! haydi koçum göreyim seni, bir koca sınıfın yüreği seninle

    ... 3... 2... 1!!! bugün de okul bitti. iyi tatiller panpalar!
    ···
   tümünü göster