/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +43 -9
    2 yıllık sevgilim beni aldatmıştı bende intikamımı aldım ve sizle paylaşıp biraz daha rahatlamak istiyorum.
    Olay şu şekilde başlamıştı beyler;( http://www.incisozluk.com.tr/e/171607050/ )
    Bu mesajlaşmanın hemen ardından telefonu kapattım beyler 3 gün kadar evden çıkmadım saatlerce ağladım.Anneme babama olaydan bahsetmedim ayrıldık dedim sadece onlarda olayı uzatmadılar fazla.
    Beyler ağladıkça o lanet resim aklıma geliyor aklıma geldikçe bi bıçak kalbime batıyor battıkça canım yanıyordu ama aonra acı öfkeye dönüştü ve plana başladım.
    Bana mesajı atan can arkadaşım(ismi Salih) ulaştım o da benden 3 gündür haber alamıyordu bana o çocugu bul,kim oldugunu ne oldugunu ne iş yaptığını öğren dedim tamam kardeşim dedim.
    3-4 saat sonra geri döndü ismi Melih şu şu dükkanın sahibi ortak arkadaşımız çıktı bulması kolay oldu dedi.
    Çok iyi gidiyordu her şey sıra Aslıdaydı.
    Aradım fahişeyi.Hiç bir şey olmamış gibi konuşuyo sinirlendim ama ses etmedim telefonu açtı,Alo simit çok merak ettim aşkım dedi BiTTi! Dedim sen mutluluğu başka kollarda arayıp beni üzemezsin dedim ve benim fahişe ruhlu insanlarla işim olmaz diyip kapattım telefonuda engelledim aramalardan bi kaç farklı numaradan aradı ama yüzüne kapattım,hâla kendi savunmaya çalışıyordu tam bir huurydu.
    Salihi aradım kardeşim dedim bu Melihle ortak arkadaşınla aran nasıl dedim iyidir dedi,Çok iyi o zaman kardeşim dedim bi halısaha maçı ayarlayın Melihle kanka olmamın vakti geldi dedim.
    intikam vakti yaklaştıkça harika hissediyordum kendimi!
    Beyler pederin dükkanda kasaya bakıyom part part atacam sanırım.
    Dinleyen olursa sevinirim o huuryu aleme rezil etmek istiyorum.
    ···
   tümünü göster