/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +148 -8
    nedir beyler
    evet soru açık sözlük ahalisinin % 70'inin liseli yada üniversiteye yeni başlamış kişiler olduğunu varsayarsak oldukça eğlenceli şeyler çıkabilir.

    ben başlıyorum arkamdan gelin

    Bilen bilir beni baba mesleğinden dolayı (sonra benim mesleğimde oldu hayat işte) çok fazla memleket gezmek durumunda kaldım ve çok memleket demek çok fazla olay ve vaka görmek anldıbına geliyor.
    Madde madde yazıcam tek bir olay yok çünkü altlarına kullanılan alet edevatın resminide koyucam gözünüzde canlansın diye
    Başlıyorum :

    - Babam,postal :




    Bi kere bi kabahatimden dolayı babam kaçmıyim diye ayağıma postalı ile basmıştı kaçmıyim diye çok efsane dayak yemiştim hala arada hatırlar ve içimi çekerim

    - Annem.hortum:




    bayramlardan birinde (sanırım ramazandı) bayramlığımın üstüne bi s.çmadığım kalmıştı eve geldiğim zaman annem eline aldığı hortumla dövmüştü nasıl olduğunu bilmiyorum ayağım kırılmıştı. Onuda hala nasıl yaptığını bilmiyorum

    - Annem,hemşire terliği :




    çevresinde hemşire olan varsa bilirler bu hemşire terlikleri var sabo da denir. Müthiş zıplarlar bu yavur icatları annem yakalamayım döverim dediği zaman dövemenki karşılığından sonra terliği yere atması yerden sekerken terlik hız ivmesinin fazlalaşması ve beni burnumun kemiğinden vurması ve ayaklarımın yerden kesilip mortal kombat tarzı düşmem.

    - Bi arkadaş , kablo:




    bi kavga esnasında arkadaşımın nerden bulduğunu bilmediğimiz bir kablo ile kavga ettiği kişiyi Cüneyt Arkın tarzı kırbaçlaması. Kimse elleyememişti kara murat filmi izler gibi izledik amk.

    - Gene bi arkadaş,1018 :




    liseler arası 2. Kavga organizasyonunda (bilen bilir ben Çayyolu 75. Yıl lisesinde okudum kavgaya türk telekominikasyon lisesi gelmişti) bi arkadaşımızın cebinden çıkardığı A1018’i el bombası atar gibi karşı tarafa gelişi güzel atması ve baskına gelen liseden 3 kişinin kafasının bildiğin yarılması. Not: telefonu sapasağlam geri bulduk.

    - Lise tarih hocası,tahtadan yapılmış kılıç :





    tarih hocamızın tahtadan kendine excalibur yapması ve bunu yanında taşıması sınıfta ses çıkartan en arkadaki belalı diye tabir edilen (şimdilerde polat çakması olan kişiler yoktu belalı derdik) çocuğu bu tahta kılıç ile kılıçtan geçirme.

    - Bi arkadaş,mançıka :




    bi arkadaşımızın bir başka arkadaşı çıkıştaki kavgaya çağırması akabinde çıkıştaki kavgaya nerden bulduğunu bilmediğimiz mançıka getirmesi ve Ninja kaplumbağalardaki michalengelo gibi mançıkayı savuttura savuttura dövmesi.

    - bir arkadaş grubu,tenis kortu direği :




    iki arkadaş grubu kavgaya edeceklerdir karşı taraf 50 kişiyle kavgaya gelirken bizim tayfanın tenis kortundaki direği söküp gelmesi. işin ilginci o 50 kişi o direği görünce kaçtı amk.

    - Bir arkadaş ,half-life levyesi:




    bu olay üniversitede oldu kavgaya gelirken levye getirdi kavga etmeden dağıldılar
    - 5 arkadaş,elektrik direği:





    lisede kavgaya gelen anıtepe lisesinin karşısına bizim arkadaşlar yan taraftaki sallanan elektrik direğini söküp getirmesi. Tam kavga edecekleri zaman ortalarına attması kavga etmeden ayrılmaları.

    - 10 kişi, sapan:





    ortaokulda çıkışta iki sınıf kavga etmek için anlaşması (anlaşmalı kavga amk) gruptaki askeri zekalı 10 asker çocuğunun (evet hepsi bizim lojmandandı hepsini biliyorum)
    Öğle tatilinde alışveriş merkezinden (ümitköy galleria) sapan alması. Kavgaya başlayacakları zaman ordunun gerisinden sapanla karşı gruba taş atmaları. Karşı sınıfın yenilgi ile dağılması ve geri çekilmesi. not: bu arkadaşların 7 tanesi askeri okulu derece ile kazandılar

    Varsa sizde başınızdan geçen olaylarda geçen enteresan ekipmanları yazın.

    Burdan hiç sapmadır direk
    (bkz: inci sözlük marvel hikaye ağı) başlığına geçin
    ···
   tümünü göster