/i/Televizyon

Sözlüğün renkli altincisi.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +4
    Eddard ' Ned ' Stark part 2

    Mad King ,Lord Straki yakaladi ve ölüme mahkum etti, Lord Stark dövüşle yargilanmak isteyince Mad King ona rakip olarak 'Çılgın Ateş'i seçti. Lord Stark ı ateşe verdi ve dövüş dedi. Brandon Starki da keskin zincirlere bağladı, önüne kılıç koydu ve kılıcı al babani kurtar dedi. Brandon Stark ta kılıcı almaya çalışırken keskin zincirler boynunu kesti Baba ve oğul orda öldü.

    Bu olaylar üzerine genç Ned, güneyde Fırtına Burnu Lordu olan manevi kardeşi Robert Baretheon a mesaj yolladı. Robert nişanlısıni almak için güneyde büyük bir ordu toplayıp Rheagarın üstüne yürüdü.

    Rheagar Targaryan babasın emri ile devasa bir ordu kurarken Eddard, ağabeyini öldüğü icin agabeyinin nişanlısı Catelyn Tully ile evlendi. Kuzeyden ordusunu topladı. Manevi babası Jon Arryn vadi şövalyeleri ile Eddarda destek verirken Tully ler de ordusu ile Eddard in yaninda yer aldı.

    Iki büyük ordu Nehirova ve Vadinin arasındaki 3 Dişli Mızrak denen yerde çarpıştı ve Robert Rheagar ı öldürdü, Targaryanlar savaşı kaybetti. Robert savaşta ölümcül bir yara aldi ve ordu Nehirovada dinlenmeye başladı.
    ···
   tümünü göster