/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +3
    hiç mi gülmeyecek anasını satayım. alkolu bıraktım hayatımı kötü etkiliyor diye.bin bir türlü hata yapıp, hatırlamayıp üstüne bide acısını çekmek zorunda kalmayayım diye. pgibolojim allak bullak. sürekli bir şeyleri düşünüyorum. dert ne benim peşimi ne ailemin ne de en yakın arkadaşlarımın peşini bırakmıyor.her gün sanki yetmezmişçesine bir sürü dert. sıkıntı stresten saçlarım dökülüyor lan daha bu yaşımda.

    neyin zorunluluğu ulan bu bunları yaşamak için. abin dediğin bile seni düşünmez mi dıbına koyayım borca sokar çıkarır aileni.sen de öyle evde oturup ders çalışırsın düzgün bi üniversite kazanayım bi yandan da aöf bitireyim diye. hadi çalış bakalım o kafanın doluluğuyla acaba kafan bir şey alıyor mu.o aklındaki düşünceler uçsuz bucaksız yerlere gittiği zaman gözüne uyku girebiliyor mu.

    ailem desem bana yansıtmamak için elinden geleni yapıyor. çocuğuz sanki dıbına koyayım anlamıyoruz. babamın gözüne uyku girmiyor asalak gibi tv karşısında elinden bir şey geldiği yok adamın var gücüyle bir şeyler düzelsin istiyor ama nafile. annem desen o da farklı değil ilaçlar ile anca ayakta durabiliyor kadıncağız.

    alkolü de bıraktım dıbına koyayım gidip uyuşturucu mu içeyim illa uyuyabilmek için. anasını gibtiğimin ilaçlarını da kullanmıyorum sürekli yan etki seni uyutuyor da ayakta. öyle ambele olmuş dolaşıyorsun sonra bütün gün. hem alkol uyuşturucu ilaç ne varsa içip uyusam bir gün sonra aklımda yine aynı düşünceler.

    ölmekte çare değil kimseye gözdağı vereyim diye ağzımdan bir kere intihar lafı da çıkmadı. anca sabret anasını satayım anca sabret. peygamber ile kapışırım sabır konusunda.

    parasızlık desen en büyük dert. şöyle dışarı çıkıpta kafam dağılsın dolaşıyım alışveriş yapayım ne bileyim arkadaşlarla takılayım bile diyemiyorsun. niye? paran yok çünkü arkadaşlarına hep işim var ders çalışıyorum diyorsun.he yannan seni evde öyle otur anca ders çalış araştır bir şeyler kafana bir şey girsin diye.

    elimden şu şartlarda zerre gibim gelmiyor. millet yaz geldi tatile gidiyoruz planın yoksa sen de katıl diyor.ama cevabın direk kusura bakma oluyor. niye o da parasızlıktan.bu kadar borç harç içinde ailene yük olmak istemiyorsun

    sigara parası bile koyuyor lan sigara içtiğim alt tarafı viceroy. keyif verici bile değil canım sıkkın oldukça içiyorum haliyle elimden düşmüyor meret.

    kız konusunda da şanssızım hiç girmeyeyim oraya.ben o kızların dıbına koyayım ilgi meraklıları.iki dert dinlendi diye hepsi kanka ayağı yalanları bitmiyor.kim dert anlatmaya kalksa kulaklarımı kapatıp dinliyorum.

    sadece içimi dökeyim dedim isteyen de okur yazar bir şeyler
    ···
   tümünü göster