/i/Tespit

  1. 1.
    0
    Evet imanlı! gençlik herkese sa.Ramazan ayına ulaşmanın sevincini millet olarak yaşadığımız şu günlerde bari bu aya temiz girim deyip bendeniz bu akşam baya ulvi bir sohbete gittim. Uzatmıyorum hoca bugünkü konu farklı deyip anlatmaya başladı.

    Konu şu beyler ; Suudi Arabistan krallığı bildiğiniz üzere Suud kabilesinden gelir (Bilmeyenler olabilir bende yeni öğrendim amk) bu kabileyi başa getiren oçları ise ingilteredir.Şimdi size ingiltere'nin müslümanlara oynadığı ve hâlâ devam eden şeytani oyununu anlatacağım reze meze gerek yok adam gibi dinleyin.

    Bu suud kabilesi vehhabiliği benimserler ve ilmi yönden buna göre yaşarlar.O ne amk dediğinizi duyar gibiyim.Bu adamlar kralından imdıbına kadar Allah c.c göktedir (hâşâ), peygambere salavat küfürdür tarzı saçma sapan inanışlara sahiptirler ve bu bizim mezhebimize göre net küfürdür ve kafirdirler.(hanefiyim) Şimdi gel gelelim en can alıcı soruya;

    Peki bu kadar şeyden sonra ben neden kabe imamı olmasına bakmaksızın kafir bir adamın arkasından namaz kılıp dua edeyim ve bu ibadetlerin neden kabul olmasını bekliyeyim ?

    Mikrofon sizde ey cemaat ..
    ···
   tümünü göster