/i/İnanç

İnanç
  1. 101.
    +1
    boyle orumcekleri gorunce kafayi yiyorum amk. bak salak islami secmek icin bin degil bir milyar neden var ve seninkilerin cogu cahillik kokuyor anlatiyorum dinle salak. senin gibi mallar yuzunden millet ataist oluyor.

    1) bi kere en basit olarak dünya daki tüm bilim adamları bir araya gelse Allah ın yarattığı sineği yaratamazlar.

    sinek degil en gibik bakteri e. coliyi bile yapamiyorlar tum genlerin dizilisini bildikleri halde. dnayi yapsalar bile canli olmuyor. can vermek allaha mahsustur. miller deneyi denilen hayat verildigi soylenen deney sallamadir. daha sonra denenmis ve bi gib olmamistir. sen kimsin insanla allahi karsilastirisin bre cahil hasa de pekekent.

    2) Hz. muhafazid (sav) söyle demiştir: "evreni Allah yarattı genişleten de odur" ve bunu söylediği zaman teleskop falan da yok bu nu yaklaşık olarak 1000 yıl sonra bir bilim adamı ( adını bilmiyorum) yıldız lar bizden uzaklaştığını gozlemliyor buda uzay ın genişledigi anldıbına gelir.

    ne demek teleskop yoktu antik misirda bile vardi cahil oc. uzayin genisledigi anlami da yildizlarin bizden uzaklasmasindan cikmiyor. evrenin merkezi dunya mi pic bazilari yaklasiyor bazilari uzaklasiyor. evrenin buyudugunun ispatinin dedigin seyle alakasi yok.

    3) gözümüz 576 megapiksel dir ve gözümüzün kalitesinde bir fotoğraf makinesi olsaydı çekilen fotoğraf 2.5 gb olurdu ve denenmiş degil yapılan makina tam hatırlamıyorum ama 1 ton olması lazım ve bu makina 576 megapiksel in yanına dahi yaklaşamamıştır.

    yannan afedersin. insan gozu megapiksel degildir. optiktir. yani megapiksel karsiligi sonsuzdur. megapiksel dedigin kac kareden olustugu goruntunun bilgisayar ya da telefon ekranind olan kucik karelerden bahsediyorum. mesela benim I harfinin noktasinin uzerinde 9 nokta var yakindan dikkatli bakinc gozukuyor. insan gozu kucuk kareler gormez. sen oyle mi goruyon amk mali. sen goruntuyu oldugu gibi gorursun. liseli oldugun icin bilmiyorsun eskoden filme ceken optik kameralar vardi. onlar da sonsuz megapikseldir. goruntuyu oldugu gibi aktarir. 1 ton filan sallama bizim evde var alt katta duruyor 1 2 kg bisey.

    dinimizde tonlarca mucize var senin ki de bi mucize mesela nasil olurda senin gibi bi cahil insan olabilir. ibretlik aq
    ···
    1. 1.
      0
      Mustafaakman gibtir git huur çocuğu annen folofoş mu senin amk huur sunun sictigi amk oğlu seni zotla bunlara inan demicem bere huur cocugu hem sen bana insanın gözü kalitesinde bi fotoğraf makinesi bul bakayım be cahil huur çocuğu
      ···
      1. 1.
        0
        kes sesini liseli ne anlarsın sen
        ···
   tümünü göster