/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +22
    Yatmıştı aklımıza hoca falanda yok madem hadi oynayalım dedik.

    Melisa burda olanlar burda kalacak diye yemin ettirdi. Korkmuştum öyle diyince. Ne yaptıracakdı acaba bu kız ?

    Açelya'nın şişesini aldık. Oyun Melisa'nın aklına geldiği için ilk o çevirecekti, yuvarlak oluşturduk. Eğer yapmazsak cezası üstümüzden bişey çıkartmak olacaktı. O yüzden perdeleri falan da indirdik.

    Melisa çevirdi ilk, Alp ve Zehra' ya gelmişti. Alp sordu, daha önce hiç sex yaptın mı? Aha dedim başladık aq daha baştan. Ama bu oynadığım en hardcore oyun olacaktı, belliydi yani.

    Zehra da evet dedi, şok oldum amk. Sonra Zehra çevirdi Melisayla Açelya' ya geldi Melisa huursu "hangi erkeğin zütünü yalamak isterdin" dedi. Açelya çıkmak istedi oyundan, sonra biz de dedik üstünden bişey çıkar falan yok dedi sınıftan çıktı gitti. 4 kişi kaldık sonra, karar verdik daha oyundan çıkmak yoktu, çıkan bedelini ödeyip yani tamamen soyunup tekrar giyinecek öyle oyundan çıkacak diye yemin ettik.

    Melisa çevirdi. Benle ona geldi cesaret dedim ben. Git karşı sınıfa gir, öğretmen masasının üstüne çıkıp ben huuryum diye bağır dedi, bizi bi gülme tuttu, ulan dedim üstümden bişey çıkarsam tişört , boxer, pantolon var, giberim dedim geçtim karşı sınıfa, bunlarda arkamda beni izliyorlar orası biraz daha kalabalıktı 8-9 kişi falan ama hocaları yoktu onlarında, çıktım masanın üstüne...
    ···
   tümünü göster