/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 251.
    +19 -1
    Sonra kızlar ait oldukları yere geri oturdular. Içimden dedim sabahtan beri indiremedik şunu. Alpe göz kırptım zamanı gelmişti artık.

    Zehra bunu görmesin mi, oda Melisaya göz kırptı. Melisa sağ elimi tuttu, yavaş yavaş o tangamı bikinimi her ne gibse onun altından yavaşça dıbına doğru zütürdü. Diğer eliylede diğer elimi tutup göğsüne getirdi.

    Işte beklenen onay gelmişti.
    Beklediğim şey tam olarak buydu. Gavur amı gibi yanıyor amk elimi bi attım hep ıslak . Hoşuma gitti. Memelerini sıkmaya başladım. Sonra kafamı kaldırıp Alp ne durumda diye bakıyım dedim.

    Çocuk kendine çevirmiş yiyor kızı adeta. Tabi acemi ya, dalga geçmekten değil ama görmemiş gibi sömürüyor kızın dudaklarını, füzelerini. Altında boxeri ama yerleştirmiş şeyini kızın bacak arasına. Zehrada rahat durmuyor sürtünüyor tabi. Ben bunlara dalmışken Melisanın elini boxerimin içine atıp gibimi tutmasıyla kendime geldim.

    Aa ne kadar sert dedi , sencede zamanı gelmedimi diye ekledi. Patlıycak gibisin dedi. Ne kadarda halden anlayan bi kızdı bizde yiyişmeye başladık.

    Sonra hepimiz koridordan birşeyin sertçe düşmesiyle duraksadık, 2 dakika birbimize mal mal baktık sonra Zehra olayı çaktı giyinin dedi.

    Ben içimden abi yine ne var yaaaa dıbına koycam yeter artık diye geçirirken, bende olayı kavradım.
    ···
   tümünü göster