/i/Tespit

  1. 101.
    0
    dıbına koyayım senin gece gece entry girmek için giriş yaptım senin yüzünden. bre dıbını gibtiğim popüler kültür demişsin ağzına dolamışsın prison break game of thrones friends he bunlar popüler kültür değil di mi at gibi?

    neyse sakinim.

    'Eminim çoğunuz izledikten sonra o kadar da abartılacak bişeyi yokmuş demişsinizdir.' demişsin. 3. sezondan sonra ara verdim diziye. dedim ki anlattıkları kadar değilmiş. sonra devam ettim. ve diziyi bitirdim. sonra ne dedim biliyor musun "bu dizi nasıl biter ben şimdi neyi nasıl izlicem" . ve öyle oldu o günden sonra bitirebildiğim tek dizi ütopya oldu o da yarıda kesildiği için. yani seni bilmem ama amkdumun liselisi bb benim açımdan çekilmiş en iyi dizidir.
    ···
    1. 1.
      0
      Popüler kültür derken herkes beğeniyo diye puanı yüksek diye beğenenleri kast ettim en basitinden breaking badle ilgili başlıkların çükü sayısına bak çok çok azdır ama bu başlığı 80 kişi şukulamış mesela benim tepkim buna herkes güzel diyo diye güzel olmak zorunda değil ha bu arada Breaking bad üstteki dizilerin yanından bile geçemez şişirilmiş bi dizi sadece hak ettiği puan da max 8dir hadi gibtir git
      ···
   tümünü göster