/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +15 -5
    bak hele bak nasıl da kabarıyor amk
    sanırsın ki timurun sol daşşağı
    ···
    1. 1.
      0
      GÜLDÜM AMA ÇUGU huur ÇOCUĞU
      ···
    2. 2.
      +1
      Timur da Türk amk sadece aralarında öyle bir kin vardi ki Timur'un ki daha ağırdı ve o kinle ve hırsla çok yanlış şeyler yaptı çok insan öldürdü müslüman ve Türk. ama yapacak bişey yok geçmişe dönüp orta bi yol bulup ikisini barıştıramazsın ya .
      ···
    3. 3.
      -2
      @1 bu yorumu görürsün inşallah am bezi seni

      dıbına kodumun cahil teletabi tipli huur çocuğu aç azıcık kitap oku senin ben gireceğin entrynin dıbına koyayım kaç tarih kitabı okudun bu konu hakkında yannanımın sol köşesi seni
      Ankara Savaşı'nın sebebi Yıldırım Bayezid'ın "Bre ihtiyar köpek, tekfurdan şiddetli kafirsin. Bu saatten sonra savaştan kaçanın karısı kendisinden üç talakla boş olsun" mektubudur.
      Timur barış adına çalışmıştır son saniyeye kadar barış teklif etmiştir

      Bu arada senin tarih bilgini de gibeyim. Hazırlıksız yakalanan taraf Timur'dur. Yıldırım'ın Çubuk Ovası'na üç günde geleceğini hesaplamıştır. Fakat Bayezid savaş meydanına erkenden gelmiştir. O an hazırlıksız şekilde Timur ordusuna saldırsa sakat bırakırdı. Ama egosuna yenik düştü ve toparlanmasını beklemiştir.
      Senin doğduğun günü gibeyim. Tarih bilgisini gibtiğim gidip akpli tarihçilerden tarih öğreniyor Timur Türk değildir diyor peçete olsan gibime sürmem seni dıbına kodumun şapkalı mantarı.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster