/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
  1. 1.
    +876 -40
    Bizi birbirimize kırdırmak için yapılan en büyük ayrım. Biz ne Osmanlıyı reddedecek kadar hain ve nankör, ne de Türkiye'yi tanımayacak kadar gerici ve ahmağız. Bizi bu şekilde birbirimize düşürüyorlar. Atatürk fotoğrafının altında "Benim Atam Fatih" yazılıyor, Fatih'in portesinin altına "Benim Atam Atatürk" yazılıyor. Yanlış, Dünya'nın en büyük yanlışı. Böyle şanlı bir tarihe sahip olan kaç millet var? Kaç kişi Çin sarayını basmış? Kaç kişi Avrupa'ya, Asya'ya, Anadolu'ya hükmetmiş? Kaç kişi 3 kıtaya birden hükmetmiş? Kaç kişi Peygamber tarafından kutsal topraklara davet edilmiş? Kaç kişi Peygamber duasına ulaşabilmiş? Kaç kişi "Bitti!" denilen devleti küllerinden var edip kurtuluş savaşını başlatarak bağımsızlığını kazanmış?

    Dünya'nın en eski ve en şanlı ırklarından birisiyiz. Bunu bilenler de bizim geçmişimizi silmek istiyorlar. Bizi yine bize kırdırarak geçmişimizi bize kanlı ve barbar insanlar olarak göstermek istiyorlar. Fakat buna rağmen biz yine bir olalım, tarihimizdeki hiçbir devleti yok saymayalım. Hepsi iyisiyle, kötüsüyle bizim atamız. Emin olun, diğerlerinin bizim kadar şanlı tarihi olsaydı her dakika gözümüze sokmaktan geri kalmazlardı.

    Son olarak; Tanrı Türk'ü Korusun!

    Edit: Özelden veya buradan yazılan tebrik, teşekkür ve içtenlik belirten mesajlar hakkında bir şeyler yazmayı borç bilirim. Öncelikle, bana destek çıkan kardeşlerime teşekkür ederim. Bu ülkeyi kaldıracaksak, yine biz gençler kaldıracağız. Atatürk'ün dediği gibi "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!"
    ···
   tümünü göster