/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6
    Sen onun gözünden bir salyangozsun. Yavaş,iğrenç ve yaşdıbının en ufak bir değeri yok. Mün-Kaffar nasıl şeytan bir cinken meleklere vaaz verecek kadar yükselip melekleşti ve Ademe secde etmediği için şeytanlaştıysa o da bir iblis haline geldi. Babanın kafatasındaki kanı ciğerlerine çekti.Bir eliyle boğazını tutup havaya kaldırırken diğer eliyle de annenin gırtlağından parmağını soktu. Birbirlerinin ölümünü izletti Mün-Kaffar.

    "ÖLECEKSiN iNSAN OĞLU"
    Sesi o kadar boğuktu ki tarlabaşı travesti korosunu andırıyordu. istemsizce aklından dualar geçiriyordun anldıbını bilmeden ama son anda Mün-Kaffar'ın gözleri ateşle dolmaya başlarken birşey oldu. Dualarını artık arapça etmiyordun anldıbını bilmeden okumak inancını kuvvetlendirmiyordu. Kız kardeşini artık kirlendiği için vajinasını yiyerek öldürdü ve babanın ağzına tükürüm içeriye itti parçaları.Şimdi ise Mün-Kaffar sana yaklaşamıyordu.
    "Allahım sen teksin Allahım sen ilahsın beni koru Allahım" gözünden yaşlar geliyor bağırarak dua ediyorsun."Allahım ne olur seni seviyorum Allahım. muhafazidin aşkına" Kapı birden açılıyor ve içeriye bir polis giriyor arkasında ise hiç sevmediğin komşun Aysel teyze duruyor. Sesleri duyup polisi aramış. Mün-Kaffar ise çoktan gitmiş
    ···
   tümünü göster