/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    Tekrar gözünü açtığında gecenin bilmemkaçıydı. Halan ve ümmü bir kanepeye başlı kıçlı yatmışlardı. Dehşet etrafını sarar sarmaz uyandırdın onları.
    "Hala hala kalkın hala ümmü uyan hala kuran okuyun"
    Zavallılar neye uğradıklarını şaşırıp kurana sarıldı.Ümmü bir eliyle ağzını kapatmış ağlıyordu. Halan okumaya başladığında aslında hiçbirşey değişmedi. Halanın yumuşak sesiyle uykuya dalarken aklında ümmünün memeleri vardı. Meme uçlarının rengini düşünerek uykuya daldın. Sabah halanın girmesiyle uyandığında pat diye sordun sormak isteyip de fırsat bulamadığın şeyi.
    "Halan annemler, noldu"
    "Defnettik oğlum, çok zor çok" dedi gözlerini baş örtüsüyle silerek.Bu bir yalandı.3üde otopsiydeydi. Kız kardeşinin vajinasını, rahmini parçalayan şey kasatura gibi tırtıklı hayvan dişleriydi, boğazlarını ise sanki bir fare kemirmişti.
    "istediğin birşey var mı ümmü yıkanmaya eve gitti söylerim getirir ne istersen"
    "Sadece yalnız bırakma beni hala, başka birşey istemiyorum"
    Aklından ümmünün duştaki halini geçirdin gözlerini kapatıp. Kız 6 yaşındayken onunla öpüşmüştün sonraki bir yılın ise birine söyleyecek korkusuyla geçmişti. Polis tekrar içeri girdi. Halan "Ben sana yemek getireyim" diyerek çıktı.

    "Merhaba koç, nasıldın?"
    Cevap yok.
    "Dün sorduğum sorulara cevap vermedin o yüzden devam etmeliyim. Bana yardımcı ol ve biraz tarif et bana onu. Söz veriyorum hakettiğini bulacak. Garantisi benim söz"

    "insan değildi o tamam mı. Senin alıp hapse tıkabileceğin birşey değildi abi."

    "Kardeşim gördüğün şeyin etkisiyle böyle konuşuyorsun.Ben neler görmeme rağmen dünden beri yemek yiyemedim görünce.Ama kafanı topla hadi. Birkaç özelliğini söylesen en azından kameralarda eleriz"

    "Eve tuvaletimi yapmak için girdim. Sonra ailemi gördüm. Sonra da onu. Beni de öldürecekti, polis girdi içeriye kapıyı kırıp."

    "Gördüğün şeyi tarif et kardeşim hadi söz bitti gidicem"

    Tarif etmeyi bitirdiğinde polis hala defterine birşeyler yazıyordu. inanmadığı belliydi, birşey demeye gerek duymadan kalkıp gitti. Robot çizime bile ihtiyaç duymadığı belliydi. Halan tepsiyle içeri girdiğinde karnın guruldadı. Halanın memeleri de güzeldi
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Senin verdiğin ayrintiyi gibiyim "Halanın memeleride guzeldi " kdusgavxj
      ···
   tümünü göster