/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +17 -2
    Bu anlatılan hurafe sandığımız şeylerin gerçeklinden emin gibiydik artık.Bu çok iyidi. Neyse o gün yine öyle konserlerle geçti.O kızla tekrar gözgöze geldik.En sonunda sanki bilerek üstüme yürümüş hibi bana öarptı ve yere düştü. Hemen kaldırdım yerden.

    +:amlı
    -:ben

    -iyi misin bişeyin yok dimi

    +yok yok iyiyim, dedi gülerek.

    Bi anlık bi cesaret geldi bana. beyler inanamazsınız o kadar narin bi sesi vardı ki.böyle kahverengi gözlü esmer bişey. meme o kadar olmasa da zütü çok sağlamdı.

    -merhaba ben recos(elimi uzatarak)

    +merhaba öykü ben de.

    Tanışma faslını geçtik. konuşmaya başladık. Beni düşürdün, bari bi bira ısmarla da ödeşelim dedi. güldüm,tabi olur dedim. yağızla berk yüzüme bin bin gülerek gittiler. Orda öyle bi bira içtik muhabbet ettik ailesinden falan bahsetti. Annesi babasını aldatmış boşanmışlar babasıyla yaşıyomuş falan filan işte. Müzikle ilgilenir misin dedi. Elektro gitar çalıyodum o sıralar. evet elektro gitar çalıyorum dedim. öyle sohbet muhabbet geçti gitti. Telefonunu istedim iyi anlaşıcağımızo düşünüyorum falan dedim gülerek.Hem beraber bişiler yaparız gibisinden. telefonlarımızı aldık birbirimizin
    ···
   tümünü göster