/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +87 -19
    Öncelikle Beyler bir cahillik uğuruna evli kadınlara bulaşmayın yani her türlü iş taka sarıyor ben zamanında böyle bir tür taka batmış kıl payı kurtulmuş bir kardeşiniz olarak başımdan geçenleri anlatayım da siz benim yaşadıklarımı yaşamayın.

    Her neyse beyler olay bundan 1 sene önce oldu yine böyle yaz aylarında başıma geldi hatta o zamanlar sevgilim yok karı kız peşinde koşuyorum twitter'dan instgram'dan kovalıyoruz.Bir gün twitter da rastgele mesaj attığım hatunlardan bir tanesi geri dönüş yaptı baktım profil de resim falan fılan hiç bir yok dedim herhalde çirkin bir hatun düşürdük ufaktan konuşmaya başladık.

    Baktım sohbeti güzel aradan geçti bir iki gün merak ettim hali ile dedim kimsin necisin anlatmaya başladı. yaşı falan benden büyük zaten bir tak olmaz diye düşünürken ben evliyim yanlış anlama falan diyince ben şaşırdım aq evli karı ile mi konuşuyordum hayır zaten ekmek çıkmayacağını anladım yaşından dolayı da ama evli olduğunu tahmin etmiyordum tabi ben ekmek çıkmaz derken neler oldu neler.

    Beyler devdıbını yaz derseniz yazarım.
    ···
   tümünü göster