/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +61 -5
    Bir kaç yaz diyen arkadaş olmuş kırmayalım devam edelim kardeşlerim. Hatun ile tartışmamızdan sonra ki gün hiç bir şey yazmadım akşam üstüne doğru iyisindir umarım diyerek mesaj attı. Aslında Orada bitirmeliydim muhabbeti ama işte imkansız şeyler ilgi çekiyorlar.

    Hatuna bir yarım saat sonra mesaj attım senin ile benim hakkımda bir karar verme aşamasındayım düşünüyorum belki böyle soğuk olduğum için bana kızıyorsundur tarzında bir şeyler dedim. Hatun bu sefer ben seni yanlış tanımışım bundan sonra sen kendi kararını verirsin bana da laf düşmez tarzında yazınca ilk önce bir zütüm kalktı ama sonra düşününce ulan hatun ile görüşmedik bir tak yemedik bu bana nasıl bağlandı.

    Normal bir hatuna ben karar vercem sen bu karara uyacaksın falan dedğinizde panpalarım anında zütünüze tekmeyi basarlar işte bu kadının olgunluğu öyle atar yapmaması hoşuma gitti. Tabi hatunun bu hareketlerinden sonra kadına karşı yalan yok bir hafif ilgi duymaya başladım hatun kontrolümde gibi bir şeydi hangi erkeğin böyle bir şey hoşuna gitmezdi ki beyler haksız mıyım ama işte kadınların şeytan olduğunu insan sonra anlıyor.
    ···
    1. 1.
      +3
      bana böbrek avi gibi geldi panpa devam
      ···
   tümünü göster