/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +35 -1
    Pankuşlar Hatun biraz hayat hikayesini anlatınca sanki duygusal yönden bir şeyler hisseder gibi olmaya başladım. Kadınla ilişkim bu şekilde devam ederken benim izmirden pgiboloji okuyan kuzenım hande geldi bizim diğer bir kuzenın düğünü için benden 3-4 yaş büyüktü kendi ablam olmadığı için ablam gibi severdim.

    Tabi ben hatunla konuşurken hande merak eti kimle konuşuyorsun yenge falan varsa bir düğünde sana yaparız tabi ben normal kız arkadaş falan dıyordum ama inanmıyordu sonuçta salak değil ya aq neyse beyler kuzenın düğününden bir gün önce gittik onlarda kalacaktık bizim hatuna dedim ben kuzenlerde kalcam düğün falan fıstık var konuşmayacağız tabi handeyi falan duyunca triplere girdi hafiften birbirimizi kıskanıyorduk.

    Bizim kuzenler benimle dalga geçiyorlardı işte kız düşkünü yine hangi kızın canını yakıyorsun muhabbeti o gece erken uyudum beyler sabahta geç kalkıyorum. ben kalktığım da baktım telefon yok hemen yataktan fırladığım gibi telefonu aramaya başladım.
    ···
    1. 1.
      +2
      yataktan kalktığım gibi telefonu aramaya başladım dediğin yerde iyi güldüm be bilader
      ···
      1. 1.
        -12
        komik mi yarram
        ···
      2. 2.
        +14 -2
        güldüm dedim güldük demedim huur çocuğu
        ···
      3. 3.
        +1
        Nick-entry
        ···
      4. 4.
        -1
        senin ananın sağa sola açı yapmış amcık dudaklarını giberim oç güldük mü dedin dedim yazdığım yazıyıda anlamıyo beyin loblarına soktuğum
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster