/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +31 -4
    Eyvallah panpalarım güzel yorumlarınız için hepinize benden şuku. Anlatmaya devam edeyim de sizde benim gibi pişman olmayın.

    Sabah sabah kuzenın evinde telefon aramaya başladım aq evin içerisi ana baba günü gibiydi. yerde ayakkabı kutusu mu dersiniz kola şişesi mi ne tak ararsanız vardı benim evlenecek kuzen sameti gördüm oğlum telefon nerede dedim. Kuzen handenur aldı telefonu diyince aha dedim yannanı yedik handenur beni çok sever dedim ya ablam yoktu ablam gibi onu severdim işte oda beni baya sever.

    Handenur nerede diye sordum kuzene kuaföre gitti kızlar ile onları almaya gidince alırsın telefonu dedi. Ulan telefon handenurun elinde kuaförden onları almamıza nereden baksan 2.saat var tek dileğim bizim hatunun mesaj atmaması neyse kuzenle yemeği falan yedik elbiseleri giyindik kuaföre gittik iki jöle vurduk arabayı süslettik falan geçiyorum bunları.

    Kızları almaya kuaföre gittik kuzenle birlikte girdik kuaförden içeri handenuru buldum hemen telefonu mu alabilir miyim dedim. Alacaksın dedi seninle düğünde özel olarak konuşacağız sen bekle dedi. Beyler benim telefonda da şifre falan yok dümdüz her şey açık aq aldım telefonu baktım bizim hatundan 5-6 tane mesaj gelmiş hemen kısa bir cevap yazdım telefonu aldım ama yanımdan artık telefonu gibseler alamazlar.
    işte düğün konvoyu falan derken düğün salonuna geldik.
    ···
    1. 1.
      +6 -1
      handenur ne mk
      ···
      1. 1.
        +4
        Annesi chpli babası ak partili olan bir kızın ismini çağrıştırıyor.
        ···
   tümünü göster