/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +33 -2
    Yorumlarınız için şuku pankuşlarım devam ediyorum yarı da bırakmam.

    Handenur ile o gece olanları konuştuk o gece telefonu eşofmanın cebine soktum telefonu ne olur ne olmaz diyerek öyle uyudum. Beyler ertesi gün uyandım yaz aylarında olduğumuzdan geç uyanıyordum. Bizim hatundan yine bir sürü mesaj gelmiş aklıma hatuna olan biteni anlatmak geldi handenur 1 haftaya gidecekti o zamana kadar gizli idare etmesi hakkında bizim hatunla konuştum başta her karı gibi handenuru kıskandı trip yaptı.

    O kim oluyor da karışıyor bu kadar mevzuları işte kadın milleti aq hangi birisine laf anlatacaksın ki bir şekilde bizim hatunu bağladım beyler geceleri konuşacaktık gündüz mesajlaşmak yoktu ben mesaj atmadan da mesaj atmayacaktı. Bizim hatuna bir tane fake hesap açtırdım normal hesabını engelledim işte ayrılık mesajı gönderdim kafaya bak aq itliğe binliğe çalıştığı kadar derslere çalışsa keşke de neyse konumuz bu değil.

    Beyler Handenura gösterdim attığım mesajı numarasını sildiğimi falanı planım tıkır tıkır işliyordu.
    ···
    1. 1.
      +5 -1
      Kardes bizim dukkanda calisan elemani ayni davadan öte tarafa yolladi herif. numarani sosyal medya hesabini felan degistir yap bi seyler. yarin bir gun kari ablasiyla tartisir ablasi koz olarak seni kullanir ölür gidersin. dikkst et adam ol
      ···
      1. 1.
        -2
        hahah kafadan 2 dakikada senaryo yazdı aferin sherlock
        ···
      2. 2.
        +2 -1
        http://m.mynet.com/edirne...seti-2-olu-yasam-1974421/

        Al kaynak.gotune sokarsin
        ···
   tümünü göster