/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 326.
    +4
    Yılı tam olarak hatırlamıyorum. 2003 ya da 2004. Neyse babam ozamanlar motor tamircisiydi beyler. Şuan memur çok şükür. Tutku bisküvisinin ilk çıktığı zamanlar. Reklamlarda görüyorum canım bir çekiyor bir çekiyor. imkan mı var alıpta yemeye. Bende okul çıkışlarında babamın yanına gidiyorum dükkana yanına yarım etmeye daha ilkokul 4 e gidiyorum. Yine okuldan çıktım dükkana gittim babam elime 2.5 lt. bir şişe ve 5 lira para verdi. Git benzin al gel diye. Ben düştüm yola tin tin gidiyorum. Aklıma nerden geldiyse geldi gavurun püüsküüğütü.
    Tabii çocuk aklıyla planı yaptım 1 paket tutku alıp artanına benzin alacaktım. Ve dediğim gibi de yaptım. Daha açıp yemedim bile. Belime sakladım akşam kardeşimle yerim diye plan yapıyorum. Gittim dükkana babam benzini gördüğü gibi kaç paralık o dedi. Bende 5 lira verdin bu kadar verdiler dedim. Tabii yer mi a q. Hiç birşey demeden tuttu elimden petrole doğru yola koyulduk.
    Benim zikim çarşafa dolanmaya başladı. Petrole varıdk babam sordu kim doldurdu diye ben kıvırıyorum tabii. Neyse dolduran adam geldi ne oldu abi hayırdır falan. Benim muhabbet ortaya çıktı. Sağ olsun babam yine orda bişey yapmadı elimi sıkaa sıkaa sıkaa eve doğru düştük yola. Eve gittik babam banyoya soktu benim kemerle bir dövdü bir dövdü sırtımda ALLAHU EKBER yazıyordu. O derece dövdü. Ve ben o günden sonra birdaha böyle birşey yapmadım. Buda böyle bir garibanlık anımdır..
    ···
   tümünü göster