/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +624 -54
    Yaklaşık bi saat önce başıma gelen olay capsli. Kodumun kezbanlarının zütünü kaldirip duruyonuz sonra biz indirmek zorunda kaliyoz.

    Özetle olay öğlen civarı malum yeni ayrıldım yeni ilişki düzen bozulmasin diye bunu bulduk 20 yasında Üniversite okuyo kasa sağlam yüz yüze melek gibi hanım kız gibi takildik biraz derken ben yüz verdikce şımardı bi egolar bi havalar ben yüz verdikçe bize posta koymaya kalktı.

    Çıkarılması gereken ders beyler bu amlılarda biz gibi insan karşısında ezilip büzülmeye erkekliği iki paralik etmenize gerek yok. KALDIRMAYIN MiLLETiN GÖTÜNÜ..

    Hanım kizimiz ilk engeli ben atinca arayıp fena sövdü bu arada.

    edit : Beyler trend çabası, yalan yaşı 15-16 falan diye düşünen arkadaşlar entry veya girmeden bakip çıkarsanız zaten bi tak olmaz.

    edit 2: Bu kadar tepki beklemiyodum. Özelden olsun buradan olsun gelen helal olsun böyleleri kaldımı gibi mesajlar var hepiniz sağolun. Bu hale gelmemi yine inci sözlük yazarlarına borçluyum bunu sık yapmam, Alfa erkeği, Amlılarla iletişim gibi başlıklar vardı yıllar önce onlara teşekkürler ..

    edit 3: Bi laf koyduk zannettik trend olduk. Buradan Eski Sevgilime (bu değil) Selamlar Kızım ben trend popi falan olmuşum hiç bakmam artık sana.

    son edit : Bi çok güzel yorumun yanında ağır eleştiriler yalanlamalar falanda olmuş incisözlük kardeşlikti beyler birbirine destek çıkmaktı birlikte gibertme yapip birlikte hareket edebilmekti simdi bi trend denen bi dalga yüzünden millet birbirini çekememe tak atma durumu olmuş. Son kez diyorum böyle bi olay geçti başımdan bi başlık açtık boyle tepki aldı hiç beklemiyordum. Ders çıkaran arkadaşlar olmuş mutlu etti. Yanlışımızı görüp öyle düşünen arkadaşlarda varsa kusurumuza bakmasin Artık cumleten Hayırlı Ramazanlar..

    Önemli... !!! : Arkadaşlar gelen mesajlar ve entryler için çok teşekkürler bi arkadaşdan mesaj geldi beyler erkek milletini kurtaralim artik millet boyle ezilmesin diye başlik Aç birşeyler öğret diye 2 gün daha finallerim var ve öğrenci evindeyiz malum net yok yapabilecek arkadaş deneyimli biri varsa gerçekten güzel bi proje başlatsin beyler birşeyler öğrenelim varsa bizde öğretelim.
    ···
   tümünü göster