/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +180 -12
    6 yılı aşkın inci sözlük tarihimde yaşadığım kah geren kah güldüren trollüklerdir.

    :onlysatancanjudgeus: yazısını entry girdiğiniz zaman şu gif çıkardı.
    https://www.youtube.com/watch?v=HU9bJHHS184
    alt alta yazınca bir sürü sesler karışırdı sözlükte. özellikle gece korkuturdu.

    adını vermeyeceğim bir kelimeyi entry girdiğiniz takdirde hesabınız otomatik silik yiyordu. yüzlerce adam kandırılıp silik yemişti.

    civciv vakası: heil hitler eşliğinde civcivi parçalayıp kan ve iç organlar içindeki a4 kağıdını yayınlamıştı eski bir arkadaş olay olmuştu tabi.

    http://www.nobrain.dk namı diğer dedeler. siteye girildiği takdirde site kapanmazdı. dedelere geldik, açmayın dedeler gibi kavramların kaynağıdır.

    adını vermeyeceğim bir nick'e sahip kadın yazarın erotik ifşaaları, günler süren sol frame'den düşmeyen kendisine açılmış yüzlerce başlık, akabinde bir yazarın chat sitesinde bu kızımıza fotodaki aynı arka planda denk gelmesi ve sözlükte yüzünü ifşaa etmesi. söylentilere göre kızın sevgilisi kızı dövmüştür. çok kişi silik yemişti.

    inci sözlük üye alımına kapalıdır yazısı. bazen haftada 1 kere gece yarım saatliğine açılıp kapatılırdı. üye olmak çok zordu.

    sözlüğün 1. yıl kutlamalarında entry girme özgürlüğü gelmişti bir günlüğüne. (2010 yılı içerisinde emin değilim) kayıt olmadan istediğin başlığı istediğin entryi giriyordun. taki yasa dışı ferre türleri paylaşılana kadar.kapatıldı apar topar özellik. olay oldu tabi bir süre.

    yeter bu kadar yatıyorum ben varsa aklına gelen yazsın ekliyim "altını şer incisi ker"
    https://www.youtube.com/watch?v=4gWJ_MHyBX4

    şu kıza platoniktim lan ben bu arada
    https://www.youtube.com/watch?v=tGWcstOy4uE
    ···
   tümünü göster