/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +8 -1
    k*rt aile Manisa'ya bir köye taşınır. ailede bir baba 3erkek ve 1kız çocuk vardır. köy halkı bu amk k*rtlerinden hic haz etmez, ilgilenmez ve konuşmaz haldedir.

    gel zaman git zaman bir gün bu amk k*rdü kahvehaneye çok mutlu, gülerek girer. köy ahalisi acaba bu amk k*rdü neden bu kadar mutlu olabilir ki der ve yanına gidip durumu sorarlar.

    halk:hayırdır neden bu kadar mutlusun?
    amk k*rdü: biji apo dennim hewal dün eve bizim büyük oğlan bir kız attı. o gibti, ondan sonra ben gibtim, benden sonra ortanca oğlan gibti, bilo var ya bilo, bilo bilem gibti

    birkac gun sonra bu amk k*rdü yine kahveye mutlu girer ve meraklı köy ahalisi yine aynı soruyu sorar. bu sorunun üstüne amk k*rdü:

    -eze ber çave cate tekutim bizim ortanca oğlan dün eve kız getirip gibti, ondan sonra ben gibtim, sonra büyük oğlan gibti, bilo var ya bilo o bilem gibti

    birkaç hafta sonra bu amk k*rdü kahvehaneye ağlamaklı ve hüzünlü bir şekilde girer. köy ahalisi yine meraklanir ve bu amk k*rdüne ne oldu diye sorarlar, amk k*rdü:

    -behna kuzete serok ji şame te dün bizim kız eve bir erkek getirdi. erkek önce bizim kızı gibti, sonra ortanca oğlanı gibti, sonra büyük oğlanı gibti, sonra beni gibti. bilo var ya bilo öldü amk..
    ···
   tümünü göster