/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +3 -2
    bak kardeş ben ayda 10k kazanan çapkın biri olsam sen ise ayda 3k kazanan bakir bir erkek olsan sence kızlar seni mi alır beni mi alır? senin bacın evlenecek olsa bacını zengine mi verirsin bakire mi? ben daha önce cinsel ilişki yaşadım kadındanda anlarım kim bakire kim sevişmiş kim orosbu bilirim. bakire takıntım güzellik takıntımda yoktur ben aşık olduğum kadına güvenirim eğer onunda sevgisinden sadaketinden eminsem evlenirim. siz ben bakir biriyim bana kesin bakire karı gelir diye kesin yargılara kapılmayın.
    ···
    1. 1.
      0
      ben senin gibi düşünmüyorum fakat önüme geleni giberim ama bakireyle evlenirim zihniyetinden yine iyidir senin düşüncen. bu arada bakir e bakire denk gelir demiyorum. ama bakir adama bakire kadın yakışır.
      ···
    2. 2.
      +1
      gönül ister ki herkes ilkini eşiyle yaşasın yuvalar yıkılmasın tek kadınla geçsin ömrümüz severek. ama evlenme yaşı artık 25i geçince her insan kendini evliliğe saklamıyor. evet bakir erkeğin evleneceği kişi bakire olursa iyi olur ama evlenmek ve eş seçmek malesef zor olaylar. bazen çok fazla seçeneğin olmayabiliyor umarım herkes istediği gibi biriyle evlenir.
      ···
   tümünü göster