/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 72776.
    +6
    Gökhan gönül türkiye liginde iş görür ama artık yaşlandı, 31 yaşında olmalı yerine genç ve istikbal vaad eden oyuncu alınmalı şener ve hasan ali gibi, bjk veya fenerde bi sezon idare eder ama daha sonraki sezonda işeyapmaya bilir,4 yıllık sözleşme istiyor
    ···
    1. 1.
      +3
      Ya ben yaş mevzusuna bu kadar takılmak istemiyorum açıkçası. Adam gitmek istemedikten sonra o takımda kalacak abi. Bak Xavi dediğin adam 34-35 yaşına kadar Barça'da oynadı, Puyol dediğin adam da keza öyle, Buffon desen Juventus'ta hâlâ oynuyor. Gerrard falan da Liverpool'da uzun süredir devam ediyor, Totti desen öyle. Yani modern futbol oynayan Avrupa takmıyor yaş konusunu. Biz Alex'i gönderdik ya. Adam koşmuyordu, yaşlıydı ama takımdakilerin çoğundan da yürekli oynuyordu. Volkan'da 34 yaşında ama hâlâ duruyor takımda. Yani ben efsanelerin, takıma uzun süre emek verilmiş bir oyuncunun takımdan gönderilmesine karşıyım. Ha, kendisi ister eyvallah mesela Xavi gibi uğurlanarak gider falan ona lafım yok. Ama Aziz'in yaptığı kulübe emek veren futbolcuya saygısızlıktır. Gökhan'da o kadar sene bize emek verdikten sonra rakibimize gitmesi de biraz kötü oldu ve art niyet arattırdı.
      ···
    2. 2.
      0
      Panpa o söylediğin adamlar ile bizim futbolcular arasında futbol kültürü var, totti 39 yaşında sözleşmesini 1 sezon daha uzattı o adamlar oynar bizim futbolcular maalesef onlar gibi değil gökhanda bi art niyet görmüyorum yine de performansında düşüş yaşadığı gereğini değiştirmez, gslıyım fbde beğendiğim oyuncular arasında gökhan gelir, aziz ekonomik olarak sıkıntılı bi dönemden geçtiğini futbolculardan iyi biliyor anlaşma bu yüzden olmuyor, gökhan'ın istediği miktarı da bjk verebiliyor.
      ···
   tümünü göster