/i/Tespit

  1. 151.
    -2
    kesin olan şu ki kadınlar tarafından her zaman dışlanmış ezik bir karaktersin. Madem erkekleri bu kadar güzel buluyorsun o zaman git bi erkekle evlen losercik. Hayvanlara bakarak örnek veremezsin insanlardan örnek ver desem işi gaylığa vuracaksın. Herkes fıtratına göre yaşasın soytarılığın alemi yok
    ···
    1. 1.
      +1
      Yavrum, böyle "gaysin" sataşmalarından ancak senin gibi kendinden emin olmayan homofobik adamlar gocunur.

      Gel senin pgibolojini biraz çözelim. Her canlı türünde erkek bireyler, dişi bireylerden daha güzel görünür dedim. Sen de erkek olduğuna göre, bu seni rahatsız etmek yerine memnun etmeliydi. Bak bu kadar şuku aldı başlık, çünkü okuyan adamların ezici çoğunluğu yazdıklarımı onayladı.

      Sen neden rahatsız oldun? Erkekler güzeldir, denince neden kendini tehdit altında hissettin?

      Ha insandan örnek ver dersen, veririm. Sakal ve bıyık, tabiatın erkek insanlara verdiği birer süstür. Tabiat nasıl erkek aslana yeleyi verdiyse; erkek insana da sakal vermiştir. Kadınlar bunu dengelemek için, saç uzatmayı buldular ve oğullarına: "Erkek adamın saçı kısa olur" diye bir mavalı bellettiler.
      ···
    2. 2.
      -1
      Sakin ol liseli kadınlar erkeklere göre çekicidir erkekler de kadınlara göre. Lakin insanlar açısından baktığımızda kadınlar Allah*in yaratmış olduğu en büyük güzelliktir..Bu sözlükteki girilen entrylerin %90inin kadınlar üzerine olması da bu dediklerimin sadece bir kanıtı. Başlığın bu kadar şuku almasının sebebi ise sözlüktekilerin senin gibi hep asosyal ,dışlanmış, hayatında hic sevgilisi olmamış loser tipler olması.. Şimdi yol alabilirsin
      ···
    3. 3.
      0
      "Insanlar açısından baktığımızda kadınlar Allah'ın yarattığı en büyük güzelliktir" diyerek hem insanın aklına, hem Allah'ın sanatkarlığına hakaret etmişsin.

      Senin kadınları güzel bulman (eğer buluyorsan) tamamen nefsinden kaynaklanıyor. Kuran'da, şeytan insana günahı güzel gösterir diyor. Içimizdeki şeytan tamamen sussa, kadınlara bakışımız inan ki çok değişirdi.

      Şimdi git, bir daha da Allah'a hakaret etme. Ramazan Ramazan...
      ···
    4. 4.
      0
      Allah güzelliği güzellik olsun diye hosumuza gitsin diye kendi büyüklüğünü ve guzelligini göstermek için yaratmıştır. Kadını güzel bulmak Allahın sanatını hakaret etmek değil sanatını ovmektir. Ne alakası var hakaretle?

      Ki O, yarattığı her şeyi en güzel yapan ve insanı yaratmaya da bir çamurdan başlayandır.(secde Suresi 7)

      Allah kendi gücünü güzelliğini bize göstermek için kadını yaratmıştır. Güzel kadınlara bakmak haram değildir bilakis Allah bakmamız için gücünü güzelliğini görmemiz için yaratmıştır.

      http://www.imgim.com/marilyn-monroe-wallpaper2.jpg
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster