/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +609 -290
    Kadir Mısıroğlu her gece saat 22:15'te Beyaz Tv'de Üstad Kadir Mısıroğlu ile Ramazan Sohbetleri diye bir programa çıkıyor. Beyler programı 10 dakika izlemeniz delirmeniz için yeterli. Program tamamen Türk inkılaplarına eleştiri ve hakaretten ibaret. Söz konusu şahıs 6 oka 6 kazık diyen, Atatürk'ün ruhu ile konuştuğunu iddia eden, programa fes ile çıkan, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı, Osmanlı'yı yeniden diriltmek isteyen yobaz ve gerici bir şahsiyettir.

    Bir Fas atasözü:Maymuna fes giydirmişler kendini alim sanıp herkesi kafir ilan etmiş.

    Rtük'ü arayarak(şikayet metni aşağıdadır) bu programı, Türk gençliği olarak şikayet etmeyi üstümüze vazife almalıyız. Atatürk'ün Cumhuriyet'i emanet ettiği gençler olarak Türk inkılaplarına ve Cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız. Tarihimizi tarihçilerin kutbu Halil inalcık'tan, ilber Ortaylı'dan, Sinan Meydan'dan öğrenmeliyiz.

    1 kişiden bir şey olmaz görüşünü artık terk etmeliyiz. Beyler ve bayanlar milli değerlerimiz yavaş yavaş ve kalıcı olarak elimizden gitmektedir. Bizler öz benliğimizi unutturulmaya mahkum oluyoruz.Bu hareketlerin hepsi Türk düşmanlığından başka bir şey değildir. Artık bu yazıdan sonra gerekeni yapacağınızdan şüphem yoktur.

    Rtük şikayet hattı:444 1 178

    Şikayet metni:Beyaz Tv'de yayınlanan Üstad Kadir Mısıroğlu ile Ramazan Sohbetleri progrdıbını Türk ınkılaplarına saygısızlık, eleştiri ve hakaret ettiği için şikayet ediyorum.

    NE MUTLU TÜRK'ÜM DiYENE!!

    EDiT: Arkadaşlar;ben bir Türk düşmanını devre dışı bırakmak isterken üzülerek görüyorum ki Kadir Mısıroğlu'nun onlarcası içimizde, sözlükteymiş.Eleştiri de yapamayacak mı ve düşünce özgürlüğü diyenler olmuş. Arkadaşlar youtube'da şunun videolarını izleyin hatta bugün televizyonda izleyin. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki bu düşünce özgürlüğü değildir ve şaklabanlıktan da ileriye gidemez. Sadece birilerine yaranma, birilerini de yerme çabasıdır. Ayrıca benim Osmanlı'yı reddettiğimi iddia edenler olmuş.Bu iftiraları olduğu gibi iade ederim. Hunlar,Göktürkler, iskitler,Avarlar, Uygurlar ne kadar bizimse Osmanlı'nın da bizim olduğunu savunanlardanım. Atalarımla iftihar ederim!

    Bana destek veren diğer arkadaşlara ise teşekkür ediyorum. Sizlerin var olduğunu bilmek bana bu gibi insanlarla mücadele etmek için ayrı bir güç veriyor. Sizler için, büyük ulusum için mücadeleye devam...
    ···
   tümünü göster