/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +16 -5
    bu oç gençlerin zihnini yıkıyor
    ···
    1. 1.
      +5
      bâzı gençlerin beynini zemzemle yıkasan bile umut yok
      misal : ... (neyse)
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      Halkımız maalesef cahil. Araştırmadan,kitap okumadan duyduğu lafa inanır.O yüzden bu gibi insanlara fırsat vermemeliyiz.
      ···
      1. 1.
        +4 -5
        Sen cahil değilsin yani. Ulan olum kendinizi çok iyi kandırıyosunuz lan. En iyi ben bilirim, "en çok ben okurum, en zeki benim"... vs. Ulan bu ülke kaç sene boyunca seçim yapmadan tek adamlarla yönetildi. Adamlar eğitim sistemini istedikleri gibi değiştirip sizin neslinizin dedelerini türettiler. Türk halkını bozmak için "Modernlik, çağdaşlık" gibi kavramları "Çıplaklık, şarap" diye dedelerinize yutturdular. Herşeyi yasakladılar. O sözde aydın dedelerin sözde aydın torunlarısınız siz. Biz Türk eğitim sistemiyle büyüdük. 12. sınıfa -hatta üniversitenin 1. yılı da var- kadar Atatürk diye büyüdük. Biz, okuyup dinleyerek, kafamızı kullanarak aranızdan sıyrıldık. Sizler asimile olan dedelerin torunlarısınız. Kayıp nesilsiniz. Ne yaparsanız yapın, artık bu hareketi durduramazsınız.

        Kendi aralarında gruplaşıp, halkı kötülüyorsunuz. Kendi doğrularınızı mutlak doğru sanıyorsunuz. E söyle bana liseli kardeşim, buna yobazlık denmez mi? Siz halkçı falan değilsiniz. Siz halk da değilsiniz. Burjuvasınız, üstünsünüz. Berkecan'larsınız, Pelinsu'larsınız. Siz ne idüğü belirsiz nesillersiniz. Kayıp nesillersiniz.

        Not: Bu hayatta herkes yobazdır panpa. Kız diye söylemiyorum bunları. Ancak gün gelecek sen de göreceksin ki kazanan her zaman güçlülerdir. Siz artık güçsüzsünüz. Artık sıra bize geldi. Çekilin önümüzden ilerleyelim. 100 yıldır konuşmaktan ve yozlaşmadan başka bir şey getirmediniz bu ülkeye.
        ···
      2. 2.
        +2 -1
        Her zaman güçlüler kazanmadı kardeşim bugün de kazanmayacak bak gör. Unutma bu söylediğimi. Ayrıca sıra bize geldi derken sen kendini nerede görüyorsun?
        ···
    3. 3.
      +2 -4
      Lan dalyarak Türk dedigin muslumandir senin gibi huur cocuklari laiklige taparlar
      ···
      1. 1.
        +2
        Türk bir ırktır islam bir dindir aralarında alaka yoktur Laiklik ise Devletin akıl ve bilimle yönetilip din ve devlet işlerinin ayrılmasıdır bir din değildir
        ···
      2. 2.
        -1
        Ulan dalyarak, ulan liseli, ulan cahil. O kadar sözlükten "laiklik" tanımına baktım, böyle bi anldıbını ilk kez gördüm. gibtir git resim çiz aq. Ya da biraz oku da gel.

        Edit:ressam a söylüyom zütçübaba, alınma.
        ···
      3. 3.
        0
        Benim dedigimi anlayamayacak kadar cahilsiniz aq
        ···
      4. diğerleri 1
    4. diğerleri 1
   tümünü göster