/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +27 -1
    Yazıma başlamadan önce ülkemizi ilgilendiren bu konuda modlardan destek olmalarını rica ediyorum. Mod seçimi ile mi nasıl yapıyorlarsa artık turnuva boyunca başlığı trendde tutmalarını istiyorum.
    Evet öncelikle şu açıklamayı yapayım bu başlık daha önce açılmıştı ama ne yazık ki trendde kalamadı. Ancak ciddi bir kitleden destek almıştı,aynı etkiyi yaratsın diye başlık isminide 2. partı gibi seçtim. Zaten o başlıkta gerekli tüm detayları çoğu kişi okudu ve biliyor artık. Ben bu başlıkta yine ayrıca ricky lambert panpamızın başlığının özünü özetler biçimde sizlere aktaracağım.


    o başlığında büyük destekçilerindendim





    Başlığı açmamda ki amaca gelirsek; turnuva boyunca trend olmasını düşündüğüm bu başlık sayesinde görmeyen,duymayan arkadaşlara ulaşmak, destek olabileceği sosyal medya hesapları olmayan arkadaşlara en azından 1 aylık bir süre için üyelik açtırmak,tekrar bir hatırlatma yapmak ve tabiki Eyfel kulesini kırmızı beyaza büründürerek oturduğumuz yerden milli takımımıza destek olmak,gaza getirmek. Sosyal medyayı bende kullanan biri değilim anlamam da. Şuan da bu konuyla ilgili neler dönüyor, ne kadar destekçi var hiç bilmiyorum. Ancak duyumlarıma göre ülke çapında ciddi sayıda kişinin haberi olmuş. Buda işimizin artık daha kolay olduğunun habercisi. Bügün spor kanallarında gezerken rastladım ikinci sırada bulunan Portekiz in önünde açık ara tweet atan Türkiye imiş. Bu sosyal medyadan anlayan panpalarım bana mesaj atsınlar soracaklarım var. Yine benim gibi anlamayanlar varsa başlık altında nasıl açılır, ne edilir, nasıl yapacağız diye sorsunlar bilenlerde yardımcı olsun bi zahmet. Bana da mesaj atabilirler her konuda öğrenir sonra sizi de bilgilendiririm. Evet şimdi buraya kadar okumuş ama halen neyden bahsettiğimi anlamayan,ilk kez gören panpalarıma konuyu özetleyim.
    Yarın A milli futbol takımımızın da mücadele edeceği Euro 2016 başlıyor. euro 2016 10 haziran 10 temmuz arası oynanacak. Gece 00:00'dan akşam 21:30'a kadar twitter facebook ve instagramda en çok konuşulan takımın renkleri eyfele yansıtılcak. O yüzden 10 haziran gece 00:00'dan 10 temmuz akşam 21:30'a kadar facebook, twitter ve instagramda #BizBittiDemedenBitmez ve #TUR tag'ine milli takımımızla ilgili bol bol tweet ve rt atıcaz. Olay bu kadar basit. Eminim ki başarırsak takım üzerinde ciddi bir etkimiz olacak arkadaşlar. Euro 2008 i yayınlıyorlar tvler gaza geliyorum onun için bu başlığı açmaya gitti ellerim. O Eyfel kulesini kırmızı beyaz yaptığımızı düşünsenize, biz yapacağız bunu, evet beyler başaracağız. Son zamanlarda ülkemize yapılan haksızlık,saldırılara karşın o kuleyi biz renklerimize büründüreceğiz. Hatta biri çıksın tepesine de bayrağımızı assın!
    Turnuva Avrupa çapında olacağı için sözlüğün gücü yetmeyebilir, bu konuyu size bırakıyorum artık nerde paylaşırsınız, nerelere yazarsınız, ne yaparsınız , nerden alırsınız desteği bilmiyorum size güveniyorum.
    beyler şuandan itibaren fransa seferine başlıyoruz, 10 temmuz akşam 21:30'a kadar taarruz ediyoruz. Haydi beyler, liseliler, ortaokullular kısacası eli klavye tutan herkes cepheye



    Hər ehtimala qarşı Azeri qardaşlarımızdan də dəstək alaq deyərəm. Nüfuslarının dörddəbiri qədər dəstək gəlsə təxminən 2.400.000 adam edər. Amma onlara necə nail ola bilərik (nasıl ulaşabiliriz), fikri olan varmı





    EDiT : CNN Türk böyle bir yazı paylaşmış ne kadar doğru bilmiyorum ama dikkate değer;


    Nasıl işliyor?



    Her maç günü akşamında, günün son maçı için bitiş düdüğü çalındıktan 10 dakika sonra, o gün Twitter’da en çok desteği alan ülkenin renkleri görkemli bir ışık şovuyla Eiffel Kulesi’ni aydınlatacak. Yine maç günü sonunda gün boyunca atılan en iyi tweet’ler Eiffel Kulesi’ne yansıtılacak, böylelikle Twitter 140 karakterlerini dünyanın en ikonik anıtlarından birine yansıtmaları için taraftarları teşvik edecek.


    ···
   tümünü göster