/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1
    Beyler sınavı seneye bırakmak istiyorum ama ailem bu sene göndereceğiz diyorlar nasıl ikna ederim?
    beyler ilk okuldan beridir sınıfın en zekileri arasında gosterilirim her sınavda derece yaptım. Dershanelerin indirim sınavları vs hepsinde ilk 10 daydım . SBS döneminde 6 da 483 aldım 7'de çalışmadım oyun oynadım 456 aldım 8de son bi gayret ve bana verilen bilgisayar sözü ile 491 aldım fen lisesine gittim ve bunları yaptığım halde her başarı belgemi vs annem babam tebrik etmedi teşvik etmedi elalem teşekkür belgesini duvara asarken bizimkiler dedemlere veriyordu sobada yaksın diye , hiç unutmam sınıfımda bir çocuk teşekkür aldı ona annesi babası telefon almıştı ki benim telefon almam için o zamanlar 6 yılım vardı (Nokia 5200 almışlardı bana) ben takdir belgesi alıp bursluluğu kazandım bana hiç bir almamışlardı en son 8de fen lisesini kazanırsam abimler yok ps3 alacağız yok laptop şöyle böyle gaza getirdiler beni sonra bana verilen sözün aksine gidip abim olacak paragöz bin 400 liraya uyduruk bir notebook aldı şu standlarda olan kullanılmış mallardan. ben de o andan itibaren tüm çalışma isteğimi kaybettim bana ps3 güzel bir laptop vs söz veriyorlardı aldıkları o tak gibi notebook en büyük travmanın son noktasıydı.
    lisede bilgisayar oynadım yazılılara son gün çalıştım 9 10 iyiydi 11 de düştüm bayağı. 12 yazında ne rahatlayana kadar bilgisayar oynadım ne de adam gibi ders çalıştım sonra okul başladı millet bana fark atıyordu hırs yaptım 120 nete kadar çıktım sınav geldi sınavı batırdım tüm isteğim güvenim yok oldu LYS yi saldım ama geçen gün annem bu sene çalıştın çalıştın kesin gideceksin dediler. ne yapacağımı bilmiyorum nasıl onlarla konuşup seneye bırakmaya ikna edebilirim?

    özet:beyler 12. sınıfım ilk sınavım bayağı kötü geçti 131 binlerdeyim bu sonuçtan sonra hep aklımda yapamam ben olgusu oluştu ,seneye bırakırım diyordum evdekiler bu sene çalış seneye kalamazsın dediler ne yapacağımı bilmiyorum
    ···
   tümünü göster