/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +195 -181
    edit:arkadaşlar şöyle düşünün, ananızı gibmedim sonuçta biraz sakin olun. sürekli küfür eden huur çocuklarıda biraz terbiyeli olsunlar.ne kaldı içinizdede küfür ediyosunuz cidden huur çocukları belli ediyo kendini.

    hayatımın her döneminde kullandım insanları. babamın işlerinden dolayı çok şehir gezdim.iyi çocuk numarası yaparak çevre edindim hep.bi kaç kızla ilişkiye girdiğim üniversiteden önce.ama bunlarla övünmem söz konusu bile değil. çünkü leş kızlardı. birilerine vermekten başka çareleri olmayan kızlar, bilirsiniz.2011 de üniversiteyi kazandım. yine başka bir şehir maceram beni bekliyodu. çok yakışıklı biri değilim ama sempatik biriyimdir. çok şehir gezdiğim için her ortama uyarım. kızlarla nasıl konuşulacağını iyi bilirim.ot,alkol vs gibi pis ortamlarada alışığımdır.

    üniyi kazandığımda benden 2 yaş küçük kız arkadaşım vardı.saf birisiydi. oralarda kızlara bakarsan gözlerini oyarım diyodu ama ben onlayken bile aldattığım oldu onu.ama fazla güvenirdi bana. insanlara güven vermeyi iyi bilirim. kısacası tam bir oçtum beyler.

    dinleyen varsa devam edicem.

    edit:arkadaşlar bir insan kendisine istediği gibi küfreder. çoğu insan yaptır bunu. bende oç dedim kendime.ama bu sizin bana istediğiniz gibi küfür edeceğiniz anldıbına gelmiyor. elin liselisi ilkokullusu gelip bana küfür ediyo amk. ananızın dıbına bahçe motorula girerim sizin.
    ···
   tümünü göster