/i/Tespit

  1. 126.
    0
    Afrikada açlıktan susuzluktan ölenler filistinde ambargodan dolayı açlıktan susuzluktan ölenler marsta yaşıyor zaten amnakodugum moronu sadece dünyadakiler rızkıyla geliyor nede olsa.
    ···
    1. 1.
      0
      Bu bildirilerini bana değil git Allah'a ilet. Madem bu kadar önemsiyorsun onlar için bi tak yapıyor musun amk primcisi seni. Ben bildiklerimi söylüyorum dünyaya gelen her insan rızkıyla gelir. Merak etme Allah adaletlidir. Onların o imtihanından sonra eminim nice güzellikler verecektir onlara. Amk primine sokayım senin
      ···
    2. 2.
      0
      Yapılan bagış sölenmez bu nedenle buraya onu yaptım bunu yaptım yazamam daha ne yapıcam ben mi yarattım amna koyayım ben mi bakıcam senin mantıgına göre allah tarafından bu adamların rızkının verilmesi gerek hani nerde tüm bu olanlara onca sefalete onca baskıya ragmen hala müslümanlıklarından ödün vermiyor bu adamlar tüm bunlara ragmen allah hala bu insanlara bolluk bereket vermek yerine açlık susuzlukla eziyet ediyorsa allahın adaleti sorgulanır gib kadar beyninle yaptıgın yorumun altındada neyin primini yapıcam moron.
      ···
    3. 3.
      0
      Am biti ne demeye tek taraflı düşünüyorsun ahireti de hesaba katsana
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster