/i/Tespit

  1. 1.
    +84 -17
    VÜCUDUNUZDAN MOLOTOF iLE VURULURSANIZ NE OLUR?
    Bir molotof eski bir model coca cola şişesi de olabilir, .19 lt damacana da olabilir . Molotofu saniyede 1000 metre hızla hedefe yollayan son teknoloji ürünü binlerce dolarlık bir kürt de olabilir.
    Arada çok fark var.
    Ama bu örnekte molotofun 7.62 NATO kalitesinde kaliteli bir silah olduğunu varsayalım.
    Molotof size ulaştığı an, vücudunuzu delip, deforme eder. Yanmaya başlarsınız. Molotofun ölümcül bir organa çarpma ihtimali düşük düzeydedir ama böyle bir şey olursa yannanı yersiniz beyler.
    Akciğerler, kalp veya omurgaya gelecek bir molotof sizi neredeyse anında öldürür.
    Molotof vücudunuzda ilerlemeye devam eder ve falso almadıysa zütünüzden vücudunuzu terkeder. Ama ortada bir vücut kaldıysa
    Eğer molotof iç organlarınıza değmese bile, büyük ihtimal kısa sürede yanarak ölürsünüz (10 dakikada).
    kemiğe çarpan molotof falso alıp ölümcül bir iç organa saplanabilir. Bu molotofu atan kişinin maharetine bağlıdır. Molotof vücudunuzda kalabilir ve o zaman molotofun ameliyatla alınması gerekir (hala yanıp kül olmadıysanız).
    Eğer hayatta kalmayı başarabilirseniz, bu sefer de eşeklerle uğraşmanız gerekir. Mesela kafanızdan vurulursanız, kafanıza işleyen molotof kokusu tüm öseklere tanıdık gelecektir. ahırdaki milyonlarca zararsız öşek dışarı çıkar. Ama bunlar sadece ahır içinde zararsızdır. Dışarı çıkınca enfeksiyona neden olur. Molotof üzerindeki bakteriler de enfeksiyona neden olabilir.
    Ve tabi ki:
    Eğer sizi vuran kürt bir hewal kalitesinde ise nerenizden vurulursanız vurulun sizi tam bir pirinç lapasına çevirir. Ortaya çıkacak hidrostatik şok vücudunuzu çarpar ve sizi insan şeklinde bir et yığınına çevirir.
    ···
   tümünü göster