/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 1.
    +31 -2
    Beyler bu başlık altında sizi o efsane günlere zütüreceğim. Günümüz Android bağımlısı çocukların asla tadamayacağı oyunları bu başlıkta hatırlayacağız.

    1) Süper Mario



    Hepimizin bildiği en sevilen oyunlardandır. Çocukluğumu o prensesi kurtarmaya adadığım bir gerçektir. Ejderhayı yendikten sonra sahte prenses çıkınca kolu duvardan duvara vururdum. Ayrıca buradan o kaplumbağaların amk.



    2) Contra



    O efsane müzikleriyle ve kalitesiyle unutulmaz oyunlardan biridir. Çift kişi oynamak daha eğlenceli olurdu. Eşiniz ölünce kahraman edasına büründüğünüz oyundur.



    3) Tank



    Bu oyunun en sevilen yönü haritayı kendimiz hazırlayabiliyorduk. Kartalı korumak için zütümüzü yırtardık. Yine çift kişi oynanırsa daha eğlenceli olan oyunlardan birisidir.



    4) Bomberman



    Favori oyunlarımdandır. Diğer oyunlara göre daha fazla hız ve zeka gerektirir. O canavarları sıkıştırınca sahip olduğunuz hava Einstein'da yoktur. Ayrıca bomba patlayınca çıkan "çiüüüv" sesinin hastasıyız.



    5) Duck Hunt



    Bu oyunu oynamak için tabanca aparatı olması lazım. Silahı televizyonun ekranına yapıştırıp oynadığımız oyundur. Ördeği vurduktan sonra ördeğin düşüşü ve köpeğin almasının verdiği mutluluk başka neyde var?



    6) Tsubasa



    Bu oyun "99999 in 1" kasetlerinde bulunmaz. Ben sokakta bulduğum bi kasette oynamıştım ilk kez. Oyunun kötü yanı yazıları anlamanız gerekiyor ve yazılar japonca. Oyunun mantığını anlayınca hafiften ne yapmanız gerektiğini anlıyorsunuz ama yazılar olmasa daha iyi olurdu.



    7) Pacman



    Bir ateri klasiğidir. "viüv viüv viüv" diye çalan lanet bir müziği vardı. Gereğinden fazla oynadıktan sonra kafamda o canavarlar dönerdi.



    8) Mortal Combat 


    En efsanevi dövüş oyunudur kesinlikle. Ateriden yerini playstation'lara bırakmıştır. O özel skilleri kullanmak için bütün tuşlara abanırdık.

    Beyler benim favori oyunlarımdan bazılarını yazdım. Aklınıza gelen oyunları söyleyin editlerim.

    Edit: O kadar uğraştım beyler 1 şukuyu çok görmeyin.
    ···
   tümünü göster