/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    Sonunda Atalay Filiz izmir de yakalandı.
    MENDERES'de bir parkta yakalanmış beyler. Hapisanede bunu öldürselerde kurtulsak aq. Tipini gibtiğimin malı sonunda aq. 3 kişiyi daha öldürdüğü söyleniyo beyler bu arada. inşallah hapishanede o bavulları zütüne sokarlar.

    istanbul ve Ankara’da öldürülen 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz izmir’in Menderes ilçesinde bir parkta yakalandı. DHA muhabiri Taylan Yıldırım “Polis ekipleri bir ihbar üzerine Menderes’teki bir parkta Filiz’i yakaladı. Filiz’in kimliği istendiğinde çelişkili bilgiler verdiği bildirildi” dedi.

    Seri katil Atalay Filiz’in şu anda Menderes ilçe Emniyet Müdürlüğü’nde olduğu öğrenildi. istanbul’da patronunun eşi, tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı öldürdükten sonra Türkiye’de olduğu ortaya çıkan Atalay Filiz,  Ankara’da 2 kişinin katil zanlısı olarak aranıyordu. Filiz, 14 gündür kaçıyordu. Şimdiye kadar 3 kişiyi öldürdüğü kesinleşen Filiz'in, 17 Aralık 2011’den bu yana kayıp olan 26 yaşındaki eski sevgilisi Olga Seregina'yı da öldürmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
    ···
   tümünü göster