/i/Tespit

  1. 1.
    +31 -4
    1- Ekşiciler hep birbirlerini aşağılarlar. '... olduğunu bilmeyen insanlarında burada salakça fikirlerini yazmaya başlamasını görmek utanç verici' gibi milyon tane entry var ekşi de açıp bakın.

    2- Yazarların çoğunluğu ile aynı fikirde değilseniz, başlık açmayın topluca eksilenirsiniz, pgibolojinizi bozar ekşi sözlük.

    3- Eşitlik diye bir şey yoktur ekşide. Daha geçen gün bir yazar dört işlem sorusunu başlık yapıp yanlış çözmüştür. utanmadan da bunu yanlış çözenlerle benim oyum maalesef eşit demiştir. Ulan gibik herif, saçma sapan bir üniversitede saçma sapan bölümğ bitirebilmişsin ( dört işlem sorusunu çözememenden belli) gelmişsin bir de eşitlilk gibi kelimeleri ağzına alır olmuşsun. gidip bedelli ya da kısa dönem yapacaksın, senin o aşağıladıkların uzun dönem er olacak, cephede o savaşacak sen değil! Çiftçi ninem, dedem ne zorluklar çekmişler hayatlarında, oğullarını uzun dönem askerliğe yollayıp yol gözlemişler. Onların oyu maalesef senin oyuna eşit yaa ben ona yanarım beyinsiz herif.

    4- Bu adamların büyük çoğunluğu yabancı arkadaşlarına şirin gözükmek için twitterda facebookta ülkenin herşeyini eleştirirler. neden mi eleştirirler? şirin gözükmek için. köpek yavrusu musun lan sen şirin gözükmeye çalışıyorsun? tamam bizim de eleştirdiğimiz konular var ama sen kalkmışsın otu taku eleştiriyorsun lan. 'bak ben türkiyeye küfür ediyorum, hiç sevmiyorum' diyerek avrupalı mı olunuyor sanıyorsun? senin şirin gözükmeye çalıştığın o italyanlar, fransızlar kendi ülkelerine toz kondurmuyorlar. sen eleştirince seni seviyorlar mı sanıyorsun? zütüyle gülüyorlar sana.

    5- birazdan oynanacak olan türkiye-hırvatistan euro 2016 maçında da adamlar hırvatistanı destekliyorlar. gibtir git hırvatistan da yaşa o zaman. hayır eline ne geçecek cidden anlamıyorum. yine mi şirin gözükmek yoksa?

    6- bu yazarların bir kısmı avrupaya gidip birkaç gün kalmış ya da birkaç ay yaşamışlardır. hele ki bunlar yok muuuu... ah ahh ahhh. avrupayı anlatıp anlatıp bitiremezler. yere göğe sığdıramazlar. ben yurtdışında okuyorum şu an. otobüs durağında beklerken otobüs şoförü bana uzak olan kapıyı açıyor hep. cafe ye gidip oturuyoruz, yerliler taşkınlık çıkarıyor olayla hiç alakası olmayan ben dışarı atılıyorum. maç çıkışı kalabalık halde yürüyen bu taraftarlar yüzüme orta parmak işareti yapıp yanımdan geçiyorlar, 10 metre ilerde de tonla polis var. sizin sevdiğiniz avrupa böyle, sen şirin gözükmeye çalış onlara. ama bir yerde sorun çıkınca ilk seni koyarlar kapının önüne.

    Son- Türkiye nefretinize, kininize sokayım. dönüp dolaşıp buraya geleceksiniz. istediğin kadar avrupalı takıl, türksün amk. sözlükte istediğin kadar küfür et ülkene adamlar sana zütüyle gükecekler hep.
    ···
   tümünü göster