/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    evet panpalar şimdi iftardan sonra karşımıza çıkan tipleri inceleyeceğiz.

    1. Ortalarda koşturan yaş ortalaması 3-9 olan bebeler. bunlar ortamı iyiye ççeker ama yavşaklar yeri gelince oruç satmaya çalışır paraya çökerler.

    2. Dobloyu sattın mı muhabbeti yapan enişte. Bu eniştemiz 11 ay pilavboy olur ama ramazan ayı yılların müslümanı kesilir. sakin yapılıdır. çevresi azdır ama özdür. Pazarları mangala gider.

    3.Yemekten sonra illa yemek duası okutmak isteyen koyu dinci amca. bu amcamızın ağzından: oğlumkızım hadi bi dua okuyunda soframız bereketlensin lafını duyarsınız. teravih namazına zorla zütüren amcamız budur. Kendisi imamın yakın arkadaşıdır.

    4.Doymayan bacanak. Bu tipimiz hem doyacak kadar hem de yolluk yapacak kadar yemek depolar. doymaz arkadaşlar. bide herkese kulp bulur niye az yedin şundan yedin mi bak dolma harika ölümü gör ye... Sonra bu tipi kanepenin üstünde zütünü devirmiş soda ister halde buluruz.

    5. Salona uğramamaya and içmiş yenge. yengemiz mutfakta halleder her şeyini. bir şey istediğinizde seslenmeniz yeter. Genelde kapalı olurlar.

    6. Yemek dolduran babaanne/anneanne . Bu canlarımız bize yemek koymak için kendisi bir şey yemez. Yemek yemediklerini bir yerde okumuştum. yer gibi yapıp geri koyarlarmış çünkü yemek bize yetsin.bu karakteri dolmuşta en one oturan yolcuyla özdeşleştirebiliriz.

    7. Okul nasıl? Karnenin yanında ne hediye var? ne olcan sen şimdi onu de? cümleleriyle özel bağ kurmuş büyük amca. bu amcamız haber izler bir şeyler öğreniz öğrendiğini anlatmaya çalışır. O yüzden Muhendis olcem derseniz aman gibtir et maaşı az deme olasılığı var.

    8.Ailenin ortanca kızı. Davet edildiği yerden snap atmasa olmaz olan bir kızımızdır. Snap hikayeleri genelde az kaldı dayanıcam off misafirlik başlıklarıdır.

    9. Misafir geldiği evin gizli bı odası olup olmadığını kontrol eden aliberk. Aliberk arkadaşımız evin tüm odalarını gezer tüm sandıkların içine bakar balkondan aşşağı mandal atar. ilerleyen zamanlarda alt komşu bu çocuktan dolayı şikayete gelir.

    10. iftardan sonra veya iftarda sigarayla Türkiyenin atmosferini değiştiren panpamız. Bıraksak yemek esnasında tüttürecek . balkonda bulabilirsiniz kendi kendine minik bir türkü söylüyordur ve size ooo nassın bakalım , karı kız işi ne ayak ıııı hadi hadiii sorular yöneltir.

    panpala benden bu kadar eklemek istediğiniz varsa editleriz. Tamamen eğlence amaçlıdır. Okıyup tebessüm ettiyseniz ne mutlu *
    ···
   tümünü göster