/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2
    Kalp ve damar yağlanması testosteron üretiminde azalma (uzun süreli kullanımda kalıcı) gibi yan etkileri olur hepsi de uzun süreli kullanımda kesin ölüm garantilidir.

    Kısa süreli kullanımda agresiflik duygu dalgalanmaları yaşayabilirsin. Böbreklerine zarar verebilirsin. Kolesterol seviyelerin tavan yapar.

    Yararları nedir? Testosteron erkeklik işlerinin yanısıra kaslara aminoasit taşıyan bir hormondur. Ayrıca kolesterol seviyesini yükseltme ile görevlidir. Kasları düzgün beslenmeyle aşırı büyütmesinin yanısıra yağ hücrelerinde tg birikimini kaslara yönlendirir. Kırmızı kas hücrelerinin uzun zamanda temel yakıtı yağdır(tg). Böylece kas kaybını da azaltır. Ayrıca Kasların innervasyonunu da artırır.(kaslara giden sinir dallanması) bu durumda kas çok daha rahat büyür ve sporu bıraktığında da kasların küçülmesi için geçen süreyi 2 ye 3 e katlar...

    Bunlar iyi şeyler tabii ama kumar oynamaya hazır mısın yeğen?
    ···
    1. 1.
      0
      Dogal limitine ulasmadan, avrupada yarisma hedefi olmadan, kari kiz icin steroid kullananin taaa aklini gibim. O hocanin aslinda avradini gibecen. Para kazanmak için çocuğu belkide canindan edecek, belkide sex hayatini bitirecek, belkide saclarini dokecek vss.
      ···
      1. 1.
        0
        Bir hocanın steroid önermesi kadar iğrenç bir şey yok, haklısın.
        ···
   tümünü göster