/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +64 -22
    Her zamanki gibi iş çıkışı bindim minibüse kartaldan. Minibüs kartaldan kalktığı için doğal olarak içi boştu. Neyse parayı verdim oturdum 2 kişilik yere.5 dk falan sonra benim yanım dışındaki yerler dolmuştu. Yaklaşık 1 dk kadar sonra minibüse liseli bir kız bindi. Benim yanıma doğru geldi.(+ben,- kız)
    -Şey,rica etsem cam kenarına ben oturabilir miyim biraz midem kötü de.
    +Tabi ki,buyrun
    Ve kaydım kenara. Kız da benim bacaklarımla ön koltuk arasındaki boşluktan cam kenarına doğru geçerken minibüs bir anda hareket etti ve kucağıma düştü.(Kız da esmer kısa boylu mavi gözlü kıvırcık ve kahverengi saçlı bir kızdı. Ayrıca omuzdan diz kapağının biraz üstünde siyah bir elbise giymişti)Ay pardon lütfen kusura bakmayın dedi. Kucağıma düşünce kızın zütünün sıcaklığını bacaklarımda hissettim. Neyse cam kenarına oturdu. Telefonu çaldı.Çantasından telefonu çıkarttı ve konuşmaya başladı.
    -Kanka ne mezuniyet 10 dakikaya başlıyormu, Tamam yetişmeye çalışıcam vs.
    konuştu.
    Sonra telefonu kapatıp. Camdan dışarıya bakmaya başladı. Yüzü kıpkırmızı olmuştu. zort diye bir ses geldi.ilk başta karnım guruldamaya başladı zannettim. Sonra fıss diye bir ses geldi. Bende iniceğim yere yaklaşmıştım. Müsait bir yerde dedim. Minibüs yavaşladı. Kız da ayağa kalktı. Zortt zort osuruyor kızda. Minibüsün kapıları açılınca zort zort zort diye seslerle koşmaya başladı. Minibüsten inince ağlamaya başladı. Rezil oldum diye. Tamam bacım sakin ol dedim.Ben hande dedi. Bende tostlusucuk m.o dedim. Ağlıyordu. Sarıldı bana. Noluyoruz amk diyorum içimden. Neyse mezuniyetin nerde dedim. Bizim evin oradaki lisedeymiş. Hemen taksiye atladık. Okulun oraya zütürdüm. Parayı ödemek istedi ama reddettim.Ödedim parayı. indik arabadan.Çok teşekkür ederim tostlusucuk dedi. Aslında kibar ve hanımefendi bir kızdı. Tekrar sarıldık. Neyse eve gittim. Pantolonumun züt cebinde ben hande ve yanında da telefon numarası yazıyordu.O günden beri bir sevgilim oldu. Sonuçta alt tarafı 2 yaş büyüğüm ondan ve böyle hanımefendi kız bulmak da zor bu devirde ayrıca taş gibi hatun zütü falan taş taş. KESiN OKUMAZSINIZ AMA BU BURADA KALSIN. HADi EYVALLAH
    ···
   tümünü göster