/i/Tespit

  1. 1.
    +261 -48
    1) Dünya nüfusunun hızlanmasını yavaşlatmak için bir dizi önlemler alınacak. (günümüzdeki zika virüsü gibi millet çocuk yapmaya korkacak)

    2) Üçüncü dünya savaşı çok büyük bir ihtimalle uzaydaki maden paylaşımı kavgalarıyla başlayacak ve uzayda olacak. (150-200 yıl sonra)

    3) Hade lan oradan diyeceğiniz kadar hiç ummadığınız bir devlet süpergüç olarak Amerika'yı ikiye katlayacak. Bunu sağlayanda ürettiği teknoloji olacak. (Örnek ülkeler; iran, isviçre,Norveç, Kanada)

    4) 150-200 yıl sonra akşam haberlerinde Dünya üzerindeki olaylara ek olarak uzayda yaşanılan olaylarıda izleyeceğiz.

    5) Doğayı kirletmenin cezası adam öldürmekle aynı olacak. (Orman yangını, zararlı gaz salınımı vb)

    6) Yeryüzünde hapishane kalmayacak. Tüm hapishaneler uzaya taşınacak ve mahkumlar madenci olarak çalışacak. (Ay'da,Mars'ta ve kuyruklu yıldızlarda)

    7) Şuan fiyatı 1 milyon tl olan jipleri 150-200 yıl sonra hurdalıklarda göreceğiz (Range Rover Sport)

    8) Serkan inci malibuya kaçarken uçak kazasında 96 yaşında ölecek. Okati basın açıklamasında Serkanın aslında kaçmadığını söyleyecek ve böylece binlerce inci sözlük yazarı cenazeye katılacak.

    9) 200 yıl sonra bu cümleleri okuyan, okumayan herkes çoktan ölmüş olacak. (GARANTi)

    edit: beyler ne ruhi çeneti özenip yazdım,ne de bilim-kurgu izleyip yazdım. oturdum hangi başlığı açsam diye 2-3 dk düşündüm sonra dur bi gelecekle ilgili birşeyler yaziyim dedim yazdım ve paylaştım. şu sözlükte 350 küsür başlığım var 1 tanesi bile copy paste yada özentilik içermez. ha şu başlığı okurken az birşeyde olsa mimiklerinizi kıpraştırdıysam ne mutlu bana.
    ···
   tümünü göster