/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +340 -40
    keşke milli takımımız çok güzel işler yapsa çok güzel top oynasa ama bazı gerçekler var beyler kabul edelim.

    fatih terim gibi egoist bencil takım tutan bir teknik direktörümüz var..bir futbolcu hem türk hem galatasaraylımı o mevkide alternatifi pek yok mu hemen gel o zaman milli takıma hemen.

    fatih terimin hoşuna giden şeyler yapmıyormusun ? kim olursan ol bu takımda yerin yok..

    bizim işimiz hep şansa tesadüflere kalmıştır. iyi top oynayarak gelmedik bir yerlere.yok o onu yenecek bu böyle yapacak falanda filan..

    sırf inadından bir kesim medyanın baskısından kaleye volkan babacanı aldı. hadi volkan sakat zaten sakat olmasaydı yine almazdı da alsana tolgayı şampiyon takımın kalecisi formda adam.

    caner erkin : sırf fenerbahçeye inadından oynatmıyorsa birşey bilmiyorum. kaç maçtır onun kanadı kevgire döndü. adam 3 aydır top oynamıyor gitti ilk 11 de oynatıyor lan hasanali nerde ismail köybaşı nerde.

    selçuk inan : çok kıl olurum buna. tek yaptığı al gülüm ver gülüm.1 serbest vurus kullanır gol olur 30 mac daha kalır.gs kontenjanından kadroda
    emre mor: çok yetenekli evet çok becerikli ama güntekin onay güzel birşey dedi. kadroya alırsın ama kurtarıcı olarak değil pişsin diye alırsın. yada bu sene değil seneye alırsın. yenildğimiz mactan sonra modricle resim çekilmek için bekleyen birinden bahsediyoruz. gerçekten daha cocuk bunlar.

    ozan tufan: bunun yeri gençlerbirliği. bana bir tane ekstra özellğini söylesin biri tamam dicem.

    tabiki burak yılmaz: bu adamı destekleyen medya var birde. bununla ilgili yorum yapmak istemiyorum .allah hepsinin bin belasını versin. lanet olsun sana burak senı kadroya alan fatih terimede.

    basaksehir konya akhisar osmanlı ..bu adamlar bu sene iyi top oynadı bunlardan bir tane oyuncumu olmaz. ama yok. hepsimi kötü arkadas. sırf avrupandan getiecem ben buldum diyiecem diye rezil oluyoruz. gökhan töre alper potuk nerde yok. dikine giden bir tane adam kaldımı kadroda.

    yok kardeş yok takım ispanyayıda yenebilir mesele o değil ama güzel oynayamaz.

    şişirdiler milli takımı reklam manyağı yaptılar al sana sonucu.

    edit1: ayrıca bu takımda ardanın kaptan olması sacma birşey yok. barselonada oynuyor diye kaptan mı olur. kaptan dediğin takıma abilik yapar ateşler kızar .takımda abi ruhlu kim var allahasen. her takımda mutlaka 33 34 35 yaslarında bir adam varken takıma abilik yaparken bizde nerde öyle birisi.
    ···
   tümünü göster